ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Selçuk Özdağ Manisa’da Son Noktaya konuştu: Manisa’da ittifak yok

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı, 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa’da ittifak yok. Her parti kendi adayı ile yarışacak. Manisa’nın bu sefer AK belediyecilik ile tanışacağını düşünüyorum.”dedi.

Eklenme:24.09.2018 / 13:03          Güncelleme:24.09.2018 / 13:03

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı, 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa’da Son Nokta’ya önemli açıklamalarda bulundu.

“MANİSA BÜYÜKŞEHİR AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK”

Manisa’da AK Parti ile MHP’nin ittifak yapmayacağını, her parti kendi adayı ile yarışacağını belirten Özdağ, “Manisa’da ittifak yok. Burada AK Parti ile MHP yarışacak. AK Parti kazanırsa Cumhur ittifakı kazanmış olacak. MHP’de kazanmış olsa Cumhur ittifakı kazanmış olacak. Manisalı büyük bir değişim istiyor. Büyük bir devrim istiyor. Mevcut belediye başkanından şikâyetler var. Başarılı olduğu alanlar olduğu gibi başarısız olduğu alanlarda var. Başarısız olduğu alanlar daha çok. Bu nedenle Manisa’nın bu sefer AK belediyecilik ile tanışacağını düşünüyorum.  Allah nasip ederse her parti kendi adayı ile yarışacak. Burada demokratik bir seçim olacak. Burada centilmence bir yarış olacak.  Bu yarışta kim sonuca varırsa yani kim seçimi kazanırsa, milletin iradesi böyle tecelli etti diyerek saygı duyacağız. Onun başarısı içinde gayret sarfedeceğiz. Çünkü onun başarısı Manisa’nın başarısı demek. Onun başarısı aynı zamanda Manisalıların başarısı demek. Manisa gelişmeye müsait bir şehir. Otobanı ile hızlı treni ile organize sanayileri ile Çandarlı Kuzey Ege limanıyla, Sabuncu beli tüneliyle, İzmir’e açılan kapısıyla, İstanbul’a açılan kapılarıyla Manisa büyük işler yapacak inşallah. Manisa’nın daha çok hizmet alması lazım. Biz (AK Parti) çok hizmet verdik. Allah nasip ederse bu hizmetlerimizi büyükşehir belediyesi ile taçlandırmak istiyoruz.”diye konuştu.   

“BÜYÜKŞEHİR ADAYI KASIM AYINDA AÇIKLANACAK”

AK Parti’de Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Kasım ayında açıklanacağını belirten Özdağ, “Ben adayımızın Kasım ayının ilk haftasında açıklanacağını tahmin ediyorum. İnşallah kim aday olursa olsun, halkın istediği aday olacak. Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) istediği aday olacak. Teşkilatın istediği aday olacak. İnşallah burada aday olan kişiye hep beraber destek vereceğiz. Neden destek vereceğiz? Elimizdeki belediyeyi kaybetmiştik. Neden destek vereceğiz? Yüzde 46’lık oyumuz yüzde 36’ya düşmüştü. Neden destek vereceğiz? 2014 belediye başkanlığı seçimlerini kaybettik. Artık Türkiye’ye yük olmayacağız. Artık Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yük olmayacağız. Sayın Genel Başkanımız ile ilgili bütün seçimlerde, referandumda ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 50’nin altında oy alarak bir noktada Türkiye’ye yük olduk. Bu yükü şimdi hafifletmek istiyoruz. Allah nasip ederse yüzde 50’nin üstünde bir oy alacağız.”ifadelerini kullandı.  

“HEDEF YÜZDE 50’NİN ÜZERİNDE OY ALMAK”  

2019 Mart ayında yapılacak seçimlerde Manisa’da yüzde 50’nin üzerinde oy almayı heflediklerini söyleyen Özdağ, “Hedef 500 bin oy almak. Hedef yüzde 50’nin üzerinde oy almak. Hedef, halkın istediği aday ile teşkilatın ve STK’ların istediği aday ile CHP’den, MHP’den İYİ Parti’den, Büyük Birlik Partisinden, Saadet Partisinden ve HDP’den oy alabilecek bir potansiyele sahip olabilmek. Biz bunu yakalayacağız.”dedi.   

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ”

Manisa Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarını söyleyen Özdağ, açıklamalarını şöyle tamamladı; “Genel Merkez Türkiye üzerinde çalışmalar yaptığı gibi Manisa üzerinde de çalışmalar yaparak çok iyi gözlemliyor. Anket firmalarına anketler yaptırdığı gibi aynı zamanda teşkilatın da nabzını yokluyor.  Manisa’ya güvenilir, muteber insanlar da göndererek onların raporlarını alıyor. Ve şuan Genel Merkezimizde ciddi ve hummalı bir çalışma var. Ben inanıyorum ki başarılı olacağız. Manisa’da Berk Mersinli başkanlığındaki teşkilatımızı çok başarılı buluyorum. Onlarda şuan çok hareketliler ve onlarda hummalı bir şekilde çalışıyorlar.  Bundan önceki başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü bugünkü durum geçmişin toplamı geleceğin tohumudur. Berk Mersinli geçmişi inkâr etmeden, geçmişte yapılanları biriktirerek, geleceğe bir tohum ekiyor. Bunları da Berk Mersinli, arkadaşlarıyla, e Kadın Kollarıyla, Gençlik Kollarıyla beraber yapıyorlar. Berk Mersinli başkanlığındaki teşkilatımız başta olmak üzere ilçe teşkilatlarımızı, Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımızı, belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi çok aktif görüyorum. Milletvekillerimiz seçildiler. Her bir milletvekilimiz kendi alanında başarılı. Tecrübeli milletvekillerimiz var. Biz 2019 seçimlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesini kazanacağız. Kazanmak durumundayız. Çünkü Manisa şehzadeler kenti. Şehzadeler kentinin kazanılması demek, başka şehirlere domino tesiri yapacak demektir. Biz Ege bölgesinde yeni bir sayfa açmak istiyoruz inşallah.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir