ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Ergün Manisa’nın Kurtuluşunu Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Eylül Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Eklenme:08.09.2018 / 02:22          Güncelleme:08.09.2018 / 02:23

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Eylül Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün Manisa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümünü kutluyor olmanın heyecanını, coşkusunu ve gururunu yaşıyoruz. 26 Mayıs 1919 yılında işgalci Yunan askerinin şehrimize girmesiyle başlayan esaret, zulüm ve işkence, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kahraman Türk ordusunun 30 Ağustos büyük zaferinin ardından yönünü batıya çevirmesiyle 8 Eylül 1922’de son bulmuştur. Türk askerinden kaçan Yunan, kaçarken şehrimizi yakıp yıkmış, adeta taş üstünde taş bırakmamıştır. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde yaralarını saran Manisa, bugün çok şükür Türkiye’nin parlayan yıldızı haline gelmiştir. Bu anlamlı günü kutlarken, bu toprakların nasıl ve ne şekilde kazanıldığını en iyi şekilde kavramalı ve gelecek nesillere en güzel şekilde aktarmalıyız. Bu duygularla Manisa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümünü kutluyor, ülkemizi çağdaş medeniyetlerle yarışan bir ülke seviyesine getiren ve bizlere bu güzel toprakları emanet eden Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Yolumuz büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Ne mutlu Türküm 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir