ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi, Manisa'nın Kurtuluş Günü'nü kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 8 Eylül Manisa’nın Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 96. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Türk Milleti, söz konusu bağımsızlığı ve vatan bütünlüğü olduğu zaman gözünü karartarak, düşmanına aman vermemeyi her zaman bilmiştir” diye konuştu.

Eklenme:08.09.2018 / 01:47          Güncelleme:08.09.2018 / 01:47

8 Eylül Manisa’nın Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 96. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında Türk Milletinin bağımsızlığı için verdiği mücadelenin en somut örneklerinden birinin Manisa’da yaşandığına dikkat çeken Başkan Çerçi; “30 Ağustos Büyük Zaferi ile başlayan işgalci orduların çekilmesi süreci Manisa ve ilçelerinde de birçok acıya sahne olmuş ancak memleket düşman işgalinden kurtarılmıştır. 8 Eylül’de Yunan ordularından tamamen temizlenen Manisa, günümüze geldiğimizde Ege’nin önemli bir ili olmuştur. Gerek tarım gerekse sanayisiyle Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunan Manisa, o günlerin acısını unutmadan yoluna devam etmektedir. Türk Milleti, söz konusu bağımsızlığı ve vatan bütünlüğü olduğu zaman gözünü karartarak düşmanına aman vermemeyi her zaman bilmiştir. Böylesine vatanına ve bayrağına sahip çıkan bir milletin mensubu olmakla ne kadar övünsek azdır. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz vatanımızın kurtuluşu için canları pahasına kahramanca mücadele veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor; tüm hemşehrilerimizin 8 Eylül Kurtuluş Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir