ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Karşıyaka Balkan ezgileriyle şenlendi

Yaz akşamlarını ‘Park Konserleri’ ile renklendiren Karşıyaka Belediyesi, bu hafta Şemikler Mahallesi’nde Balkan rüzgarları estirdi. Bando ve folklor gösterilerinin de sergilendiği gecede, yüzlerce Karşıyakalı coşkuya ortak oldu.

Eklenme:17.08.2018 / 09:58          Güncelleme:17.08.2018 / 09:58
Karşıyaka Belediyesi, yaz akşamlarını müzikle renklendirmek ve neşe katmak için Park Konserleri’ni sürdürüyor. Etkinlikler kapsamında, bu hafta Şemikler Mahallesi Ahmet Piriştina Kültür Merkezi yanında ‘Balkan Gecesi’ düzenlendi. Konserde Göçmen Bandosu, Orkestra Sertan ve Arkadaşları, Burhan Güneş ile Folklor Ekibi sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konserde, her yaştan Karşıyakalılar da halay ve danslarla sanatçılara eşlik etti.

Sıra Demirköprü’de
Büyük ilgi gören Park Konserleri, 29 Ağustos Çarşamba akşamı Demirköprü Mahallesi’nde devam edecek. Türk Halk Müziği Sanatçısı, Koro Şefi Vildan Turan Akıncı’nın Karşıyaka Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi önünde vereceği konser, saat 21.00’de başlayacak. Etkinliklerin sezon finali ise Eylül ayında yapılacak.

Karşıyaka’ya yakıştı
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Park Konserleri, Karşıyakamızın özgür kimliğine; mutluluk, dostluk ve kardeşlikle örülü ruhuna çok yakışan bir sosyal proje oldu. Her hafta başka bir mahallede gerçekleştirdiğimiz mini konserler, 7’den 77’ye her yaştan yurttaşlarımızdan büyük ilgi görüyor. Her zaman acımızı da eğlencemizi de birlikte yaşayacağız” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir