ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Market gibi Gıda Bankası

Şehzadeler Belediyesi İYİLİK Bankası, yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Şehzademkart’ a sahip olan vatandaşlar, İYİLİK Bankasına giderek tüm ihtiyaçlarını karta tanımlı olan kredi miktarınca marketten alışveriş yapar gibi alabiliyor.

Eklenme:09.08.2018 / 18:43          Güncelleme:09.08.2018 / 18:43

Şehzadeler Belediyesi İYİLİK Bankası açıldığı günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Toplamda 725 aktif Şehzadem Kart sahibi olan ihtiyaç sahipleri, marketten alış veriş yapar gibi, evinin ihtiyaçlarını İYİLİK BANK’tan karşılıyor. 2016 yılında açılan İYİLİK BANK’ tan bu güne kadar 13.643’defa alış veriş yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğumuz İYİLİK BANK’ ta kurulduğu günden bugüne kadar 25.140 adet gıda yardımı, Ramazan kolisi, hijyen paketi ve çocuk bakım malzemesini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvuruda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın durumları belediyemizde kurmuş olduğumuz komisyon tarafından gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, içerisinde önceden belirlenmiş olan alış veriş kredisi yüklü Şehzadem Kartları teslim ediliyor. Vatandaşlarımız istedikleri zaman Şehzadem Kart’ ta tanımlı olan kredilerinin miktarınca evlerinin ihtiyaçlarını istedikleri şekilde ve miktarda tıpkı bir marketten alış veriş yapar gibi alabiliyorlar. Bu şekilde de büyük bir israfın önüne geçmiş oluyoruz. Dönem, dönem yapılan erzak kolisi yardımlarında vatandaşların ihtiyaçları olsa da olmasa da belirli ürünler konuyor. Bu nedenle az miktarda da olsa bir israf söz konusu olabiliyordu. Ancak bu şekilde vatandaşlarımız evlerinde neye ihtiyaç varsa onları alabiliyorlar. Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız yaşlı ve engelli olmaları durumunda veya İYİLİK BANK’a gelemeyecek durumdaysa ekiplerimiz tarafından bu kişilerin adreslerine ihtiyaçları teslim ediliyor. Şehzadeler Belediyesi olarak İYİLİK BANK vasıtası ile 2016’dan itibaren 13.643 vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermiş olduk. Bunun yanı sıra İYİLİK BANK kurulmadan önce de 9700 adet Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. 855 aileye Hijyen paketi, 942 adet çocuk bakım malzemesi ailelere teslim edildi” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir