ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Özdağ Basın Bayramını Kutladı

AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı, 24.25. 26 Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Basından sansürün kaldırışının 110. yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yazılı basın açıklamasında bulundu.

Eklenme:23.07.2018 / 19:48          Güncelleme:23.07.2018 / 19:48

Basından sansürün kaldırışının 110. yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yazılı basın açıklamasında bulunan AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı, 24.25. 26 Dönem Manisa Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Basın  demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Basının özgür olmadığı bir ülkede demokrasi ve insan haklarından söz edilemez. Bu vesile ile Basın Bayramını kutluyor. Tüm basın çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

"Basının tarihi ve gelişimi ülkenin siyasal geçmişi ve demokrasisi ile yakından ilgili bir husustur" diyen AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı, 24.25. 26 Dönem Manisa Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Basındaki olumlu gelişmeler aynı zamanda ülkemizin demokratikleşmesi ve halka daha sağlıklı hizmetler üretmesi açısından da önemlidir” dedi.

“24 Temmuz Basından Sansürün kaldırılmasının yıldönümü olup haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın ve demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan önemli günlerden biridir” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, “Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak halkın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlamaktadırlar. Görevini toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri korumayı ilke edinmiş tarafsız bir anlayışla ifa eden özgür basın, demokrasilerin en büyük güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle basın ilkelerine göre mesleklerini tarafsız bir şekilde yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını ve Basından sansürün kaldırışının 110. yıldönümünü en içten dileklerimle  kutluyorum.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir