ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik Basın Bayramını kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Tarafsız, doğru ve hızlı biçimde kamuoyunu bilgilendiren basın, kamu hizmetlerinin toplum adına denetiminde de önemli bir güce sahiptir” diye konuştu.

Eklenme:23.07.2018 / 19:29          Güncelleme:23.07.2018 / 19:57

Türk basınının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, basının toplumun bilgi edinmesi adına önemli bir güce sahip olduğunu söyledi. Başkan Çerçi Türk basınında sansürün kaldırılışının 110. yıldönümü, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde tarafsız, doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber veren basın, halkın haber alma, bilgi edinme hakkını sağlamada, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda, kamu hizmetlerinin toplum adına denetiminde önemli bir güce sahiptir. İlimizde, bölgemizde ve ülkemizde yaşanan olaylardan, gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan basın, aynı zamanda toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine de katkı sağlamaktadır. Demokrasilerde basın özgürlüğü çok seslilik açısından da önemlidir. Bu nedenle kamuoyu oluşturulmasında etkin rol oynayan basın mensuplarının görevlerini ifa ederken; meslek etiğini gözetmesi son derece elzemdir. Bu duygu ve düşüncelerle zor olan bu görevi mesai mevhumu gözetmeksizin yapan, toplumu bilgilendirirken ilkeli, objektif ve tarafsız bir anlayışla hareket eden tüm gazetecilerimizin Basın Bayramı’nı kutluyor; yarınların ülkemiz için güzellikler getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir