ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Turan’dan gövde gösterisi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Evciler köyünde adeta gövde gösterisi yaptı.

Eklenme:22.06.2018 / 13:23          Güncelleme:22.06.2018 / 13:23
Çanakkale’de seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bayramiç ilçesine Evciler köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Evciler köyü ziyaretleri öncesi Turan’ı onlarca motosikletli ve yüzlerce araç karşıladı. Uzun araç konvoyu eşliğinde Evciler köyüne giren Turan burada köylülerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Binlerce kişinin karşıladığı AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, köyde miting havasında bir konuşma yaptı.
Turan, Evciler köyünde yaptığı konuşmada, Türkiye’de bazı partilerin sadece sahilde veya doğuda olduğunu ancak AK Parti’nin Türk bayrağının olduğu her yerde var olduğunu ifade etti.
Her yerde olmanın çok kıymetli bir değer olduğunu belirten Turan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk hayatta olsaydı, Afrin’e giden Türk ordusunun yanında mı olurdu, yoksa ne işin var Afrin’de diyen Kılıçdaroğlu’nun mu yanında olurdu? Eğer Atatürk hayatta olsaydı Elbab’da ne işin var, Kandil’de ne işin var, Münbiç’te ne işin var diyen Kılıçdaroğlu ile beraber mi olurdu? Ülkemizin güvenliği için ordumuzla beraber her yere gideriz diyen Erdoğan ile beraber mi olurdu? Ne olur CHP’li kardeşlerim şu ön yargıdan, ideolojik körlükten kurtulun artık. Hizmetse AK Parti, Birlikse AK Parti, güvenlikse AK Parti. MHP’si Büyük Birliği bir araya geldik bir çatı ittifakı kurduk. Ne yaptığımıza, ne istediğimize iyi bakın” dedi.
Türkiye’nin kaybetmesini isteyenlerin sevindirilmemesi gerektiğini belirten Turan, “Seçim akşamı Erdoğan 49’da kaldı, örneğin kazanamadı. Kim sevinir? Bakın FETÖ, Amerika, İsrail ve PKK diyen var. Türkiye’yi sevmeyenleri sevindirmeyin. Hizmetse biz yapıyoruz, güvenlikse biz sağlıyoruz, her köyde, her ilçe de hatıralarımız var. Elimiz kuvvetli” şeklinde konuştu.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir