ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik’ten önemli uyarı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak olan vatandaşların seçmen bilgi kartlarının muhtarlıklarda dağıtıma başladığını ifade ederek 18 Haziran tarihine kadar vatandaşların Muhtarlıklardan alabileceklerini ifade ederek vatandaşlara uyarıda bulundu.

Eklenme:13.06.2018 / 18:03          Güncelleme:13.06.2018 / 18:03

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 24 Haziran seçimlerinde oy kullanma işlemi için gerek olan seçmen bilgi kartları hakkında vatandaşlara bir çağrıda bulundu. Kendisine ait seçmen bilgi kartlarını Çarşı Mahalle Muhtarı Vahit Karacalar’dan imza karşılığında teslim alan Başkan Çelik, vatandaşlara çağrıda bulundu.

18 Haziran tarihine kadar seçmen kartlarının mutlaka Muhtarlıklardan alınması gerektiği uyarısında bulunan Başkan Çelik  “24 Haziran’da Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimi yapılacak. Seçimlerle ilgili de seçmen bilgi kartlarımızı muhtarlıklarımızdan almamız gerekiyor. Ben de Çarşı Mahallesi Muhtarı Vahit Karacalar’dan seçmen kartımı imza karşılığında alıyorum. Vatandaşlarımız seçmen bilgi kartlarını 18 Haziran’a kadar muhtarlıklarımızdadır. Ondan sonra da Seçim Kurulu’na tekrar iade edilecek. İnternetten de sandık numaramızı tespit ederek, oyumuzu kullanabiliriz. Ancak seçmen bilgi kartlarımızla da daha rahat oluruz. Tüm vatandaşlarımız, muhtarlıklarımızdan 18 Haziran’a kadar seçmen bilgi kartlarını alsınlar. Çünkü muhtarlarımız Ramazan nedeniyle akşam gittiğinde insanları bulamıyor. Gündüz uyuyanlar ya da mukabeleye gidenler oluyor. Biz de vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Oy değerlidir. Mutlaka tüm vatandaşlarımız tercihlerini sandığa yansıtmalıdır. Gelişmiş demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Bu noktada da oylarımızı kullanmak için, ülkemizin geleceği ile ilgili kararımızı ifade etmek için seçmen bilgi kartlarımızı 18 Haziran’a kadar muhtarlıklarımıza giderek muhtarlarımızdan alalım” dedi.

“VATANDAŞLAR SEÇMEN BİLGİ KARTLARINI MUHTARLIK BİNAMIZDAN ALABİLİR”

Ramazan ayı olması nedeni ile vatandaşlara ulaşmakta zorlandıklarını ifade eden Muhtar Vahit Karacalar “Seçmen bilgi kartlarını vatandaşlarımıza dağıtmaya başladık. Ancak akşam çıktığımızda, herkes Teravih Namazına gittiğinden ya da evde olmadıklarından dolayı vatandaşlarımıza ulaşamıyoruz. Eğer vatandaşlarımız, muhtarlığa uğrarsa ve seçmen bilgi kartlarını alırlarsa, oy kullanırken sandık görevlilerinin işlerini kolaylaştırmış oluruz. Vatandaşlarımız bir an önce seçmen kâğıtlarını alırlarsa bizi de memnun ederler” dedi.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir