ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Gün-Pen'in geleneksel iftar yemeği

WİNSA Ana Bayisi GÜN-PEN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör, GÜN-PEN ailesine iftar yemeği verdi.

Eklenme:22.05.2018 / 13:56          Güncelleme:22.05.2018 / 16:04

GÜNPEN Yönetim Kurlu Başkanı Çetin Güngör GÜNPEN ailesini,  Manisa’nın güzide mekânlarından lezzetli yemekleri ile birçok insanın iştahını kabartan Hacıoğlu Kebap Salonunda verdiği geleneksel iftar yemeğinde biraraya getirdi.

İftar yemeğine GÜNPEN Yönetim Kurlu Başkanı Çetin Güngör’ün yanısıra Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Güngör, Kutbettin Güngör ve Fatih Güngör, Winsa Ege Bölge Müdürü Batuhan Boyacı, Satış Şefi Ali Alper Çalık, Cam Oda Bölge Sorumlusu Alper Çakır Özdil,  Panjur Bölge Müdürü Çağtay Yılmaz ve GÜN-PEN çalışanları katıldı.

İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden GÜNPEN Yönetim Kurlu Başkanı Çetin Güngör, “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında şirketimiz bünyesinde çalışanlarımıza verdiğimiz geleneksel iftar yemeğini bu Ramazan’da da vermeyi Allah bizlere nasip etti. Bu ve buna benzer yemekler motivasyonumuzu arttırdığı gibi birlik ve beraberliğimiz de pekiştirmektedir. Manisa’da WİNSA ana bayisi olmamız nedeniyle İftar yemeğimize katılan Ege Bölge Müdürü Batuhan Boyacı’ya, Ege Bölge Satış Şefi Ali Alper Çalık’a, Cam Oda Ege Bölge Satış Şefi Alper Çakır’a, Panjur Bölge Müdürü Çağtay Yılmaz’a ve GÜNPEN çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile iftar yemeğimize katılanların ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu mübarek ayın Manisa’mıza, Ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Allah’tan dua ve niyaz ediyorum." diye konuştu. 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir