ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Belediye personeline uyuşturucuyla mücadele eğitimi verildi

Haliliye Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle belediye personeline yönelik “Uyuşturucuyla mücadele” konusunda hizmet içi eğitim verildi. Narkotik polisi tarafından verilen eğitimde, madde bağımlılığı, madde kullanan kişilerin tespiti ve ihbar yöntemleri anlatıldı.

Eklenme:25.04.2018 / 13:21          Güncelleme:25.04.2018 / 13:21
İçişleri Bakanlığının uyuşturucu ile mücadele uygulama politikası kapsamında yerel yönetimlere yönelik yürütülen uyuşturucuyla mücadele eğitimi, İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle Haliliye Belediyesi personeline verildi. Milli Eğitim Konferans Salonunda iki grup şeklinde gerçekleştirilen eğitimde, narkotik polisi Murat Alıcı uyuşturucu ve uyarıcı maddeler hakkında bilgi verdi. Park ve temizlik görevlileri ile zabıta memurlarına bu konuda büyük sorumluluklar düştüğünün altını çizen Alıcı, şüphe duyulan kişilerin Narkotikle Mücadele İhbar Hattı olan “05053186337” numarasına bildirilmesini istedi.
Karşılıklı soru cevapların ardından eğitim sona erdi. Eğitime personelin yanı sıra birim müdürleri, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir