ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Salihli Belediyespor BAL için hazırlanıyor

Manisa Mümin Özkasap Stadı’nda yarın oynanacak olan Yunusemre Belediyespor-Salihli Belediyespor karşılaşmasında kazanan BAL’a çıkacak, kaybeden yoluna Süper Amatör Küme’de devam edecek.

Eklenme:14.04.2018 / 12:01          Güncelleme:14.04.2018 / 12:01
Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu şampiyon tamamlayan ve play-off son maçında Urganlıspor’a yenilerek BAL kapısından dönen Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden ve ligi 9. sırada tamamlayan Yunusemre Belediyespor ile yarın play-out maçında karşı karşıya gelecek. Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan ve saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada Salihli Belediyespor, 4 yıl önce düştüğü BAL’a geri çıkmak, Yunusemre Belediyespor ise ilk kez mücadele ettiği BAL’dan düşmemek için mücadele edecek.
Salihli Belediyespor ile Yunusemre Belediyespor play-out müsabakasında galip gelecek ekip, 2018-19 sezonunda BAL’da mücadele etme hakkı kazanacak, kaybeden ise Süper Amatör’de yoluna devam edecek. Ayrıca play-out karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları eşitlikle sona ermesi halinde kazananı seri penaltı atışları belirleyecek.
Öte yandan Salihli Belediyespor’un adını BAL’a yazdırmak için son fırsatı olan play-out karşılaşmasına gitmek isteyen taraftarlar için ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Otobüslerin Salihli Belediyesi önünden saat 13.15’de hareket edeceği öğrenildi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir