ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Çebi: "Çok sürpriz sonuçlar çıkabilir"

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında T.M. Akhisarspor’u deplasmanda 3-0 mağlup eden Beşiktaş’ta İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi maçın ardından yaptığı açıklamada ligde her türlü sürpriz sonuçların alınabileceğini dile getirdi.

Eklenme:13.04.2018 / 23:25          Güncelleme:13.04.2018 / 23:25
Beşiktaş’ın ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi 3-0 kazandıkları maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, düşmemeye oynayan takımların sayısının arttığını dile getirerek artık her maçın çekişmeli geçeceğini belirtti. Çebi, "Çok sürpriz sonuçlar çıkabilir" dedi.
Bir gazetecinin Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatması üzerine Çebi, "Biz nasıl Fenerbahçe’yi iyi ağırladıysak, öyle olduğunu düşünüyoruz, aynı şeyi orada göreceğimizi ümit ederek gidiyoruz. Türk futbolunun artık güzelliklere ihtiyacı var. Birbirimizi ağırladığımız, saygı ve sevgiyle birbirimize değer verdiğimiz bir ortamla karşılaşacağımızı orada ümit ediyorum" diye konuştu.
Çebi, hafta sonu Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı hakkında bir tahmini olup olmadığının sorulması üzerine, "Ben bir tek Beşiktaş maçlarıyla ilgili konuşabilirim" şeklinde cevap verdi.
Müsabakanın sonucunun şampiyonluk yarışına çok etki edeceğinin hatırlatılması üzerine Çebi, "Çok etki edecek ama onların da taraftarı var burada, ben gönül koyacak bir cümle kurmak istemiyorum. Ama söyleyebileceğim tek şey var, Beşiktaş’ın hayrına olan bir sonuç olur inşallah."

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir