ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Mersinli Manisaspor'la yemekte buluştu

Manisa'nın geçmişten bugüne en büyük değerlerinden biri olan ve zor günler geçiren Manisa Spor'a en büyük destek AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli'den geldi.

Eklenme:11.04.2018 / 22:34          Güncelleme:11.04.2018 / 22:35

Manisa Sporlu sporcu ve yöneticilerle buluşan Başkan Mersinli futbolcularla sohbet ederek kulüp olarak yaşanan sorunlar ile birebir ilgilendi. Hoş görüntülere sahne olan yemeğin ardından futbolcularla halay çekerek Manisa Spor'un yanında olduğunu gösteren Başkan Mersinli "Manisa tüm değerleri ile bir bütündür. Siyaseti ile, tarihi ile, sosyolojik yapısı ile, mimarisi ile, coğrafyası ile, belediyeleri ile ve spor kültürü ile bir bütündür. Bunlardan biri farklı telden çalıyorsa başarı sağlanamaz. Bu değerlerin hiç birinde "bizim ki - sizin ki" ayrımı yapılamaz. Siyaset de tarih de sosyolojik yapı da mimari de coğrafya da belediyeler de spor da ancak ve ancak daha güzel ve daha gelişmiş bir Manisa inşa etmek için araçtır. Fakat bugün gelinen noktada maalesef bu şehrin çocukları üzülürken bazıları inadına kutlama yapıyorsa başımızı iki elimizin arasına alıp düşünmemiz gerek. Manisa için katkı sağlamayan değer Türkiye için de katkı sağlamaz. Bu sebeple biz Manisa'nın evlatları olarak birlikte gülmeli birlikte ağlamalı birbirimizin derdine derman olmalıyız. Biz bu şehre değer katacak olan her şeyin arkasında olduğumuz gibi Manisa Sporumuzun da arkasındayız. Kötü zamanlar ders çıkarma fırsatlarıdır. Bizim Manisalılar olarak Manisa için Manisa halkı ile birlikte çalışarak aşamayacağımız zorluk yoktur. Ve bunları da aşacağız" dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir