ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Parti’li Mersinli, Alaşehir’de seçim çalışmalarını başlattı

Geçtiğimiz ay yapılan kongreyle yeniden göreve seçilen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa’nın Alaşehir ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mersinli, toplantıda 2019 seçim çalışmalarını başlattıklarını belirterek, "Yolumuz uzun ve meşakkatli. Seçimlere 1 yıl kala teşkilatlarımızın sahada olma vakti" dedi.

Eklenme:16.03.2018 / 10:05          Güncelleme:16.03.2018 / 12:31

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Alaşehir AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk ve yönetim kurulu tarafından parti binasında düzenlenen kahvaltıya katıldı. Kahvaltıya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Taşpınar, Kadın Kolları Başkanı Nadire Kocatürk, AK Parti eski İlçe Başkanı Rıza Peker ile mahalle temsilcileri de katıldı.
Mahalle temsilcileri ile yapılan toplantının ardından ilçe gençlik kolları ve kadın kolları yönetimleriyle toplantı yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli tüm partililerin artık sahada çalışmasının vaktinin geldiğini vurgulayarak, "Yolumuz uzun ve meşakkatli. Seçimlere 1 yıl kala teşkilatlarımızın sahada olma vakti. Mahalle başkanlarımızın, mahalle yönetimlerini eksiksiz kurmaları gerekiyor. Aday kim olursa olsun tüm teşkilatların kenetlenmesi gerekiyor. Biz kendimizden emin olacağız. Yerel seçimlerde Alaşehir başta olmak üzere 17 ilçe ve Manisa Büyükşehir Belediyesini mutlaka AK Belediyecilik ile tanıştırmalıyız" dedi.
Toplantı sonrası Alaşehir Kaymakamlığı, İlçe tarım müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifini ve ilçe esnafını ziyaret eden Mersinli, Alaşehir devlet hastanesini de ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti.


 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir