ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Belenyenice Mahallesinde çok amaçlı salon hızla yükseliyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belenyenice Mahallesinde geçtiğimiz günlerde yapım çalışmaları başlatılan çok amaçlı salon inşaatında incelemelerde bulundu. Çok amaçlı salon yapım çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, Belenyenice Mahallesi Çok Amaçlı Salonunu haziran ayı içerisinde açmayı hedeflediklerini söyledi.

Eklenme:13.03.2018 / 18:31          Güncelleme:13.03.2018 / 18:31
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz günlerde yapım çalışması başlayan Belenyenice Mahallesi Çok Amaçlı Salon inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat hakkında teknik ekiplerden bilgiler alan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak sadece şehrin merkezindeki mahallelerimize değil, 65 mahallemizin tamamına kesintisiz bir şekilde hizmet götürüyor, oralarda eserler üretiyoruz. Bu bağlamda Belenyenice Mahallemizde de 200 metrekarelik bir salon yapımına başladık. İçerisinde gelin odaları mutfak ve lavabolarıyla son sistem bir salonumuz olacak. Çevre düzenlemesi çalışmalarının da yapılması ile birlikte vatandaşlarımızın düğün, konferans, eğitim ve öğrencilerimizin spor çalışması yapabileceği güzel bir salonumuzu Belenyenice Mahallemize kazandırmış olacağız. Geçtiğimiz günlerde başlayan inşaat çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Nasip olursa haziran ayı içerisinde bu çok amaçlı salonumuzu tamamlayıp, açılışını yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca salonumuzun ön kısmında bulunan boş alanı da yazlık düğün salonu olarak kullanılmak üzere düzenleyeceğiz. Her mevsim halkımızın rahatlıkla kullanabileceği çok amaçlı salonumuzu Belenyenice Mahallemize kazandırmış olacağız. Bu güzel salonumuz Mahalle halkımıza ve civar mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.
Yapılan salon ile birlikte Belenyenice Mahallesinin büyük bir eksikliğinin giderilmiş olacağını ifade eden Belenyenice Muhtarı Bünyamin Mamur, Başkan Çelik ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir