ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Özdağ - Bahçeli görüşmesi!...

Siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edildi. Kanun teklifinin görüşmeleri sırasında AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın MHP Lideri Devlet Bahçeki ile görüşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Eklenme:13.03.2018 / 17:19          Güncelleme:13.03.2018 / 17:21

Gece geç saatlere kadar süren görüşmeler sürecinde kareye bu önemli ittifakı kalıcı kılan anlar da yaşandı. Bu anlardan biri de AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile yaptığı samimi sohbet anıydı. Özdağ bu önemli anı Twitter sayfasından paylaşarak kalıcı kılarken AK Parti ve MHP'nin, siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin düzenlemeyi de içeren 26 maddelik ortak kanun teklifi, Meclis Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) güçlü ülke Türkiye hedefinde ve teröre karşı kararlı mücadele yolunda kurdukları Cumhur ittifakı tüm karalama politikasına ve etik dışı söylemlere rağmen kararlılıkla devam ediyor. AK Partili ve MHP’li kurmayların “ittifaktan dönüş yok” söylem ve duruşunu ise en iyi özetleyen karelerden birisi de TBMM’de ittifak görüşmelerinin devam ettiği sırada AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’la görüntülendiği an oldu. Özdağ bu önemli anı twitter sayfasından, “MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi ile TBMM'de kısa bir sohbet ettik. Başaracağız” şeklinde paylaştı. Nitekim Özdağ’ın bu paylaşımından sonra gece geç saatlere kadar süren seçim ittifakıyla ilgili düzenlemeyi de içeren 26 maddelik ortak kanun teklifi Meclis Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

TBMM Genel Kurulunda süren görüşmelerin gece geç saatlere kadar uzamasından dolayı 13 Mart Salı günü saat 15.30'da yapılması planlanan Plan ve Bütçe Komisyonunun görüşmeleri 14 Mart Çarşamba günü saat 14.00'e ertelendi, 13 Mart Salı günü saat 11.15'te düzenlenmesi planlanan AK Parti Meclis Grup Toplantısı ise iptal edildi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir