ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Engelli adamın yüzü Yunusemre ile güldü

Yunusemre Belediyesi hayırsever bir vatandaş tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeyi Fatih Mahallesi’nde geçirdiği hastalık nedeniyle yürüme güçlüğü çeken 56 yaşındaki Nevzat Harcay’a teslim etti.

Eklenme:13.03.2018 / 10:42          Güncelleme:13.03.2018 / 16:49

Yunusemre Belediyesi Fatih Mahallesi’nde yaşayan kalp ve diyabet hastalığı nedeniyle yürüme güçlüğü çeken 56 yaşındaki Nevzat Harcay’ın isteğine kayıtsız kalmadı. Yunusemre Belediyesi’ne başvuran Harcay’ın tekerlekli sandalyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim edildi. Hayırsever bir vatandaşın katkılarıyla tekerlekli sandalyesine kavuşan Nevzat Harcay, Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Artık rahatlıkla dışarı çıkabileceğini belirten Nevzat Harcay duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Yaklaşık 30 senedir şeker ve kalp hastalığım var. Komşularımız yardımcı oldu ve Yunusemre Belediyesi ekiplerine ulaştık. Belediye ekipleri düzenli olarak evimize gelip kişisel bakımımızı ve temizliğimizi yapıyor. Belediye ekiplerimizden tekerlekli sandalye talebimiz olmuştu kendileri talebimizi yerine getirdi. Allah Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’den ve emeği geçenlerden razı olsun.”
Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer ise hayırsever vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulunduklarını vurgulayarak, bu konuda destekte bulunmak isteyen hayırseverlerin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabileceğini kaydetti.
 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir