ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Selçuk Özdağ: 12 Mart 71 darbesinin de faili FETÖ’dür

Eklenme:12.03.2018 / 21:45          Güncelleme:12.03.2018 / 21:47

12 Mart darbesinin 47. yılı dolayısıyla açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ; “İyi darbe yoktur, ne yaparlarsa yapsınlar bütün darbeler kötüdür. 12 Mart 1971 darbesinin arkasında da aynen 12 Eylül 1980, 27 Mayıs 1960 darbeleri ve 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi Fethullahçı Terör Örgütü vardı. Bu emperyalist egemen güçlerin taşeronluğunu yaparak Türkiye'nin kalkınma hamlesini baltalama süreciydi” dedi.

95 yıllık Cumhuriyet tarihin son elli yılının darbeler tarihi olduğunu belirten AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ; 15 Temmuz hain darbe girişiminnde bulunan Fethullahçı Terör Örgütü'nün 12 Mart 1971 darbesinin de tetikçisi olduğunu iddia etti. "27 Mayıs 1960, 12 Mart 1971, 12 Eylül 1980, 28 Şubat 1997 postmodern darbe ve 27 Nisan 2007 e-muhtırası gibi darbeler Türk demokrasisine ve Türk ekonomisine çok ama çok büyük zararlar vermiştir. En son olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin gelmiş geçmiş en büyük lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı yaptığı ve büyük hamlelerin gerçekleştiği bir dönemde de 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde bulunarak batının desteğini alarak yine Türkiye'nin süper güç olma yolundaki ilerleyişini baltalamak istediler ama millet iradesi ve güçlü siyasi ve devlet iradesi sayesinde bunu başaramadılar, bir daha da darbeye cesaret edeceklerini de sanmıyorum" dedi.

VESAYETÇİLER MİLLET İRADESİNE İPOTEK KOYDULAR

Vesayetçilerin millet iradesi üzerine hep ipotek koyduklarını ve bu çaba içerisinde hareket ettiklerini belirten Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu nedenle siyasetin ve siyasetçilerin alanını daralttılar ve siyasetçiler ortaya çıkan bu problemlere çözüm bulamadılar, problem üreten bir sistemle karşı karşıya kaldık. İlk defa 15 Temmuz gecesinden sonra hep birlikte millet iradesinin üzerinde başka bir irade olmayacağı haykırıldı. 15 Temmuz gecesi milletimiz batıya ve egemen güçlere de mesaj vermiştir. Gerçek demokrasilerde tüm rolleri sandık yani millet iradesi dağıtır. Sandıkla gelenler ise sandıkla gitmelidirler. 15 Temmuz gecesi Fethullahçı terör örgütü bir harakiri yapmıştır. Ama bu darbeye karşı koyan seçilmiş irade, seçilmiş irade, vatansever emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri, bürokratlar, aziz milletimiz darbeler tarihini en karanlık sayfaların çöplüğüne atmışlardır. Darbeler tarihi artık çöplüktedir. Darbeye teşebbüs etseler bile başarılı olamazlar çünkü millet teyakkuz halindedir. Siyaset iradesi dimdik ayaktadır.”

CUMHURİYETİ DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRIYORUZ

“Biz Cumhuriyet’i demokrasi ile hukuku ise adaletle taçlandırıyoruz” diyen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Aynı zamanda da devleti liyakat ve ehliyetle buluşturmak için büyük gayret sarfediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi “Egemenlik kayıtsız şartsız millete aittir” diyorum. 15 Temmuz gecesi Şehit olanlar ile birlikte tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize minnetlerimi iletiyorum. O gece sokağa çıkan kahraman milletimize, sokağa çıkamayıp kalbi demokrasi, millet iradesi için atanlara, dua edenlere şükranlarımı iletiyorum. O gece yüz yılımızı çalacaklar ve bir yüz yılımıza daha ipotek altına alçaklardı. Bu aziz ve asil millet iyi ki direndi, dik durdu ve direndi Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Bakanlarımız, Siyasi Parti Liderleri, Milletvekilleri teşekkür ediyorum herkese. Özellikle de medyaya çok teşekkür ediyorum. Medya o gece asli görevini yapmıştır. Bütün yerli ve milli olanlara selam olsun diyorum” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir