ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Salihli Belediyespor BAL’a koşuyor

Süper Amatör Play-off 2. maçında konuk ettiği Manisa Donatımspor’u 2-0 yenerek puanını 6’ya çıkartan Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) bir adım daha yaklaştı.

Eklenme:11.03.2018 / 17:53          Güncelleme:11.03.2018 / 17:53
Süper Amatör Play-off maçlarına Sarıgöl galibiyeti ile başlayan Teknik Direktör Adem Başaran yönetimindeki Salihli Belediyespor 2. hafta maçında Manisa Donatımspor’u konuk etti. Ramiz Turan Stadı’nda oynanan İbrahim Çağlar Uyarcan, Serkan Öksüz ve Gökhan Özdemir hakem üçlüsünün yönettiği maçı ev sahibi Salihli Belediyespor 2-0’lık sonuçla kazanıp, 3 puanın sahibi oldu. Yeşil-beyazlı ekibi galibiyete taşıyan goller Ümit ve penaltıdan Nihat’tan geldi. Salihli Belediyespor bu galibiyet ile play-off maçlarında puanını 6’ya çıkartıp liderliğini sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcular galibiyet sevincini taraftarı ile paylaştı.
Öte yandan Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu şampiyon tamamlayan Salihli Belediyespor, Donatımspor maçı öncesi şampiyonluk kupasını aldı. Yeşil-beyazlı ekibin şampiyonluk kupası Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, Belediye Başkanı Zeki Kayda ve İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran tarafından takım kaptanı Gökçe’ye verildi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir