ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Tonguç Kadınlar Gününü Kutladı

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı olarak mesaj yayımladı.

Eklenme:08.03.2018 / 12:29          Güncelleme:08.03.2018 / 12:33

Başkan Tonguç yayımladığı mesajında, toplumsal yapının kurulmasında kadının rolünün büyük olduğunu ifade etti.

Başkan Tonguç mesajında şu ifadeleri kaydetti:
"Huzurlu ve mutlu bir aile yapısının oluşturulmasında ve güçlü bir toplumsal yapının kurulmasında kadınlar her zaman önemli rol oynamıştır. Toplumun temel taşı kadınlarımız, baş tacımızdır. Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise kadındır. İktidara geldiğimiz günden bu yana kadınlarımıza büyük önem verilmiş, kadınlarımızın siyasete aktif katılımlarının sağlanması, kadın istihdamının önündeki engellerin kaldırılması ve kadınlarımızın şiddetten korunması için gerekli yasal düzenlemeler gerçekleştirilmiştir..
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız her zaman ‘’Kadınsız bir siyaset, kadınsız bir demokrasi sadece kadınlar için değil, bütün toplum için bir eksikliktir” diyerek bu konunun ne kadar ciddiyet istediğini ifade  etmiştir. Hükümetimiz, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’ na da yeni bir anlam yüklemiş , Kadın Bakanlar ile sağlamlaştırmış , sürekli iyileştirici reformlar yapmıştır. Kadın haklarının erkekler eliyle değil, bizzat kadınlar tarafından savunulması daha verimli olması anlayışı ile sürekli çalışmalar yapılmıştır.
Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde, geleceğe daha da güvenle bakabileceğimiz muhakkaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle; doğumdan ölüme kadar hayatımızın her alan ve anında varlıklarını hissettiren kadınlarımızın  evlatlarını askere gönderirken ellerine başlarına kına süren, Onların şehadet haberini aldığında Vatan sağolsun diyen, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne inanan ve savunan  annelerimiz başta olmak üzere , Milletini Devletini  seven ,Vatan sevdası ile hayırlı evlat yetiştiren tüm kadınlarımızın bu özel günlerini yürekten kutluyorum."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir