ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Veteriner hekimlere eğitim çalışması

Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimler Odası (EBVHO) tarafından Eskişehir’de ’Buzağı ölümlerinin önlenmesinde tedavi ve korumada kritik noktalar’ konulu eğitim çalışması düzenlendi.

Eklenme:19.02.2018 / 16:30          Güncelleme:19.02.2018 / 16:30
Gerçekleşen toplantıda Eskişehir, Bilecik ve Kütahya illerinde görev yapan çok sayıda veteriner hekime, Çiftlik Hayvanları Hekimliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Hasan batmaz ve Doç. Dr. Zafer Mecitoğlu tarafından buzağı ölümlerinin azaltılması ile ilgili kritik kontrol noktaları konusunda eğitim verildi.
Eğitimde, Tarım Bakanlığının başlattığı ’Yerli ve milli tarım için buzağılar ölmesin’ kampanyasına desteklerinin devam ettiğini belirten EBVHO Başkanı Mehmet Kızılinler, “Bugün Türkiye’de et ve süt üretiminin arttırılması ve ülkenin kendine yeter hale gelmesi için doğan her bir buzağının yaşaması önem arz ediyor. Bizler EBVHO yönetimi ve erken baharın yaşandığı bu tatil gününde Eskişehir’de yapılacak onlarca farklı şey varken bizimle birlikte olan çok sayıda veteriner hekimimiz, Hayvan Sağlığı ve Çiftlik Hayvanları Hekimliği Derneği katkılarıyla diyoruz ki ‘Buzağılar ölmesin, üretici kazansın, Türkiye kazansın’" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir