ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Bir Nefes Sıhhat projesi vatandaşlardan tam not aldı

Eklenme:16.02.2018 / 14:16          Güncelleme:16.02.2018 / 15:27

Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz günlerde başlattığı bir nefes sıhhat projesi kapsamında hasta ziyaretleri devam ediyor. Her hafta, haftada bir gün hastanede yatan hastaları ziyaret eden Şehzadeler Belediyesi Sosyal Doku Ekibi, hastanede yatarak tedavi gören hastalara belediyenin hediyelerini teslim ediyor.

Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz haftalarda başlattığı ve vatandaşlar tarafından büyük bir takdir toplayan ‘Bir Nefes Sıhhat’ projesi kapsamında hasta ziyaretleri devam ediyor. Hafta da bir gün yapılan ziyaretler kapsamında bu hafta Merkez Efendi Devlet Hastanesinde yatan hastalar ziyaret edilerek Belediyenin hazırladığı hediyeler hastalara takdim edildi. Bir Nefes Sıhhat ziyaretleri yapan Sosyal Doku ekibine Şehzadeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Yener Bilir’de eşlik etti. Merkez Efendi Devlet Hastanesinde ki hastaları odaların da tek tek ziyaret eden Bilir “Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in başlatmış olduğu bu güzel proje başladığı günden bu yana hastanelerde tedavi gören hemşerilerimizin büyük beğenisi topladı. Bugün de Başkanımızı temsilen bu ziyaretleri sürdürüyor ve hastalarımıza belediyemizin hazırlamış olduğu hediyelerini takdim ediyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir