ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Katıöz'den CHP'li Bozyaka'ya sert cevap

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka’nın iddialarına yanıt verdi. Katıöz, Bozyaka’nın açıklamasının doğruyu yansıtmadığını belirtirken, “Altyapı hizmetleri büyükşehir belediyesi tarafından yürütülmektedir” dedi.

Eklenme:12.02.2018 / 16:54          Güncelleme:12.02.2018 / 16:54

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka’nın bazı yerel gazetelerde Yunusemre Belediyesi’ne ilişkin yaptığı açıklamalara cevap verdi. Katıöz, Bozyaka’nın kamuoyunu yanıltmak istediğini belirtti. Katıöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka’nın, Uncubozköy’de rögarın taşmasıyla ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin kamuoyunu bilgilendirme gereği hasıl olmuştur. Bilindiği üzere son yasayla büyükşehir olan Manisa’da 2 merkez ilçe ve büyükşehir belediyesi kurularak görev tasnifi yapılmıştır. Altyapı hizmetlerinin yapılması da ilçe belediyelerinin değil büyükşehrin görevidir! Bu konuda ilçe belediyelerine bir şikâyet söz konusu olduğunda büyükşehir belediyesine yönlendirilmektedir. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) bu amaçla kurulmuştur. Serdar Bozyaka’ya tavsiyemiz bir açıklamayı yaparken önünü ardını araştırmasıdır. Bu da çok zor bir şey değil. Bu makamlarda bulunan insanların kamuoyuna yanlış bilgi verme lüksü yoktur. Kendisi kamuoyunda belediyemize karşı önyargı oluşturma çabasıyla hata üzerine hata yapmaktadır.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir