ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Mersinli’den Kongre teşekkürü

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan 6. Olağan Kongre ile birlikte yeniden AK Parti Manisa İl Başkanlığına seçilen Berk Mersinli, kongreye katılan vatandaşlar ve partililere teşekkür etti. Türk siyasetinin zorlu bir dönemden geçeceğini ifade eden Mersinli “Yeni ekibimiz ile birlikte tüm zorlukları aşarak milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Eklenme:12.02.2018 / 12:11          Güncelleme:12.02.2018 / 12:18

Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşen AK Parti Manisa İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde yeniden AK Parti Manisa İl Başkanı olan Berk Mersinli, bir teşekkür mesajı yayımladı. Kongreye katılan tüm partili ve delegelere teşekkür eden Mersinli “Geçtiğimiz Pazar günü AK Parti Genel Başkanvekilimiz ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Binali Yıldırım ve bazı Bakanlarımızın katılımıyla AK Parti Manisa İl Teşkilatımızın 6. Olağan Kongresini Manisamıza yakışır bir şekilde tamamladık. Kongremiz 15.30’da başlamasına rağmen daha öncesinde değerli Başbakanımızı karşılamak üzere Manisa 19 Mayıs Stadyumunu önüne akın eden tüm Manisalı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yine tüm ilçelerden akın akın merkeze gelerek kongremizin coşkulu bir şekilde geçmesini sağlayan tüm ilçe teşkilatlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve tüm delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Yine kongremizde davetimize icabet eden tüm siyasi parti temsilcilerine ve demokrasimizin vaz geçilmez unsurları olan sivil toplum kuruluşlarına da çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız bu kongrede ‘biz birlikte Manisa’yız’ tablosunu en iyi şekilde sergileyerek tüm Türkiye’ye Manisanın bir hoş görü şehri olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Teşkilatlara her zaman büyük önem ve destek veren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Türkiye olarak 2019 yılında zorlu iki farklı seçimi geçireceğiz. Ancak AK Parti Manisa İl Teşkilatı yeni, genç, dinamik ve güçlü yönetimi ile bu iki seçiminde üstesinden en iyi şekilde gelecektir. Manisa olarak her iki seçimde de iyi sonuçlar almak için tüm teşkilatlarımız ile birlikte Mahalle temsilcilerimize kadar hepimiz en iyi şekilde çalışacağız. Önce ki dönemde birlikte görev yaptığımız ve bugün kan değişimimize destek veren ve bizleri kongre salonunda yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Bugün listemizde görev almayan bu kardeşlerimiz bu dava uğruna yine bizimle aynı yolda aynı kararlılıkla yürüyeceklerdir. Kongremiz sürecinde bize desteklerini esirgemeyen 5 Milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah 17 İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, 11 Belediye Başkanı ve 5 Milletvekilimiz ile birlikte Manisamızı 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlayarak seçimlerden en iyi sonucu almak için çalışacağız” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir