ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Devlet büyüklerinin hediyeleri Şehzadeler HEM’den

Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi açtığı yüzlerce kursun yanında Manisa’ya gelen devlet büyüklerine hazırladığı hediyelik çalışmalarla da gündeme geldi.

Eklenme:11.02.2018 / 11:02          Güncelleme:11.02.2018 / 14:17

Manisa’da açtığı 3 binden fazla kursla birçok vatandaşın gerek mesleki gerekse hobi edinmesine ön ayak olan Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Manisa’ya gelen devlet büyüklerine takdim edilen hediyeleri de hazırlayarak Manisa’Nın tanıtımına da büyük katkı sağlıyor.
Kasım ayında Manisa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere dün AK Parti il Kongresine katılmak üzere şehre gelen Başbakan Binali Yıldırım’a da AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli tarafından hediye edilen eserlerin Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve kursiyerleri tarafından hazırlandığı öğrenildi. Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve kursiyerleri Soma Maden Şehitlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından teslimi yapılan konutların anahtarlarının yer aldığı kutuları da hazırlamıştı. Şehre gelen birçok ünlü isme de verilen hediyeler Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanırken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başkonsolusu özel bir ziyaret yaparak hediye için teşekkür etmişti.
Şehzadeler HEM tarafından ayrıca öğrenciler için kitaplar hazırlanırken, Manisa’ya gelen televizyon dünyasının ünlü isimleri için de çeşitli hediyeler takdim edilerek Manisa’nın tanıtımına büyük katkı sağladı.
 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir