ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başbakan Yıldırım Manisa'ya geliyor

Ege'nin incisi Manisa, Başbakan Binali Yıldırım'ı ağırlamaya hazırlanıyor. 10 Şubat Cumartesi günü Manisa'ya gelecek olan Başbakan Yıldırım, saat 15.30'da Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan AK Parti İl Kongresi'ne katılacak.

Eklenme:08.02.2018 / 16:43          Güncelleme:08.02.2018 / 16:43

Enerjisi, heyecanı, samimi ve içten kişiliğiyle Türkiye'nin gönlünde taht kuran Başbakan Binali Yıldırım AK Parti İl Kongresi vesilesiyle Manisalılarla kucaklaşmaya geliyor. İşimiz hizmet, gücümüz millet düsturuyla ülke genelinde olduğu gibi Manisa'da da pek çok önemli eserin altında imzası bulunan Başbakan Yıldırım, mevcut başkan Berk Mersinli ismi üzerinde uzlaşılarak tek listeyle gidilecek AK Parti 6'ncı Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.30'da Manisa'da olacak. Şölen havasında geçecek il kongresi öncesi bir açıklama yapan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, gece-gündüz demeden Türkiye'nin refahı için çalışan, memleket sevdalısı, gönül ve dava adamı Başbakan Binali Yıldırım'ı en iyi şekilde ağırlamak üzere tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi. Manisalıların Başbakan Yıldırım'ı her ziyaretinde sevgiyle bağırlarına bastığını anımsatan Baybatur, tüm Manisalıları aynı heyecan ve coşkuyla bir kez daha halkın adamı Başbakan Yıldırım'la kucaklaşmak üzere Atatürk Spor Salonu'na davet etti.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir