ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Saruhanlı’da korsan emlakçılara karşı mücadele

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde faaliyet gösteren emlakçılar, ilçede korsan olarak iş yapan emlakçılara karşı mücadele edilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda dernek çatısı altında toplanmanın önemine dikkat çektiler.

Eklenme:21.01.2018 / 16:36          Güncelleme:21.01.2018 / 16:36
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde emlakçılar, korsan emlakçılık yapan esnaflara karşı mücadele edebilmek amacıyla toplantı düzenledi. Toplantıda emlakçılar fikir alışverişinde bulundu. Saruhanlı’da resmi olarak emlakçılık yapan Hayati Çini, toplanma amaçlarının korsan emlakçılığın önüne geçmek olduğunu belirterek, “Bizim resmi olarak işimiz emlakçılık. Vergimizi veriyoruz. Üzerimize düşen kanuni sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Ama bazı kişiler uyanıklık yaptığını zannederek korsan emlakçılık yapıyor. Hepimizin hakkına giriyor. Ne vergi veriyor, ne de başka bir sorumluluk üstleniyor. Biz bu durumu nasıl engelleyebiliriz, önce kendi aramızda konuşalım diye bu toplantıyı yapıyoruz. Benim önerim bir dernek kurmak. Emlakçı olmayan bu işi yapmasın. Bizim rızkımız çalmaya çalışanların önüne geçelim” dedi.
Toplantıda konuşan Cumhuriyetçi Halk Partisi (CHP) Saruhanlı İlçe Başkanı Zeki Bilgin ise "Ne kadar zor bir iş yaptığınızı en iyi bilenlerden biriyim ben. Bu konuda bir denek kurmak en doğru çalışma olacaktır. Geçmişten bakarsak kooperatifler kuruldu. Bu ne demek birlik olmak demektir. Eğer birlik olursanız zaten bu sorununuza çözüm bulabilirsiniz" diye konuştu.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir