ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Özdağ Ergün’e seslendi: Çalışmalarını daha da hızlandır, takipteyim

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, çeşmelerden sağlıksız su akmasıyla ilgili basın açıklamalarının Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MASKİ ekiplerini harekete geçirdiğini kaydetti.

Eklenme:20.01.2018 / 16:14          Güncelleme:20.01.2018 / 16:15

Saruhanlı’ya giderek devam eden altyapı çalışmalarını yakından inceleyen Özdağ, “Sayın Cengiz Ergün’e sesleniyorum; Evet yaptığım iki basın açıklamasından sonra çalışmaları hızlandırdınız. Manisa’nın ve Manisalıların sağlığı için bunu yakından takip ediyoruz ama yetmez. Çalışmalar çok uzun sürüyor. Saruhanlı Paşaköy’de bir yıldır altyapı çalışmalarını bitiremediniz. Birçok mahallenin durumu da has keza böyle.  İnsanlar perişan. Camiye dahi traktörle gidiyorlar. Çalışmalarını daha da hızlandır ve bu mağduriyetlere son ver. Eğer yapamazsan ve bunun için yardım istersen biz hazırız” diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesinde altyapı çalışmasından dolayı araç trafiğine kapatılan sokakta oturan iki ayağı kesilmiş diyabet hastasını sırtında taşıyarak evine götüren Saruhanlı 112 Acil Servis ambulansı şoförü Çetin Karamanlar'ı ziyaret etti. Özdağ’ı ziyaret esnasında Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, belediye meclisi üyeleri ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen altyapı çalışmalarının bir an önce tamamlanarak yolların düzenlenmesini isteyen Özdağ, “Bu yönde tarafımıza çok şikayetler geliyor. Saruhanlı’ya bağlı Paşaköy’de camiye giderken dahi yolun bozuk ve çamurlu olmasından dolayı vatandaşlarımızın traktörü kullandıklarını gözlemledik ve arkadaşlarımız bu yaşanan üzücü durumu fotoğrafladı. Bu fotoğrafları ise basın mensuplarıyla paylaşıyoruz” dedi.

HİZMET PLANLI VE HIZLI YAPILMALI

“İnsanları zor durumda bırakmanın lüzumu yok, hizmet edilecekse planlı, ivedilikle yapılacak ki insanlar mağdur olmasın” diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, “İnsanlar yolların çamurlu ve bozuk olmasından dolayı dışarıya çıkmakta tedirginlik yaşıyor, öğrenciler evinden okula giderken adeta çamur deryasıyla boğuşuyorlar. Evet, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekipleri yaptığımız basın açıklamalarından sonra çalışmalarını hızlandırdılar ama yetmez. Şayet Cengiz Ergün ve ekibi bunu başaramıyorsa biz Manisa’nın daha yaşanılabilir bir şehir olması ve Manisalıların hayatlarını kolaylaştırma adına her zaman yardıma hazırız. Evet, Türkiye’de iktidar partisiyiz ama Manisa Büyükşehir’de muhalefetiz. Bu nedenle iktidar muhalefet ayrımı yapmadan hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız. Çünkü ortak paydamız Manisa.”

ÖRNEK ŞOFÖRÜ DE ZİYARET ETTİ

Karamanlar'a örnek davranış ve tutumundan dolayı teşekkür eden Özdağ, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e boşuna çağrıda bulunmadığımızı, hizmetlerini daha da yoğunlaştırması gerektiğini son yaşanan hadisede de net bir şekilde hep birlikte gördük. Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde insanlık dersi veren 112 ambulans şoförü kardeşimiz Çetin Karamanlar, 70 yaşındaki hem engelli hem de yaşlı olan Muzaffer Tumlu isimli vatandaşımızı sırtında taşıyarak evine ulaşmasını sağladı. Normal görevinin yanında ekstra bir görev daha yaptı. İnsanlığını ve insan olduğunuzu gösterdi. Örnek bir vatandaş olduğunu gösterdi. Aldığı parayı helaliyle kazandığını gösterdi. Örnek oldu. Bu bizim geleneğimizde var. Yoksula, yaşlıya, hastaya yardım etmek. Çetin Karamanlar gibi insanlar çoğalsın inşallah. Bu arkadaşımız gibi bizim nice yiğitlerimiz var. Gerekirse aynı olay yaşansa hiç düşünmeden yine sırtlarında yaşlı, engelli ve hastalarımızı taşırlar. Ama bizim işimiz hizmet üretmek bunu yaparken de dosdoğru yapacağız. Manisa Büyükşehir ekipleri ve Cengiz Ergün’de işini daha planlı ve daha hızlı bir şekilde yapacak ki bu tarz hadiseler bir daha yaşanmasın" dedi.

KAHRAMAN ŞOFÖR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’LA TANIŞMAK İSTİYOR
 

Ambulans şoförü Karamanlar ise böyle bir olayla tekrar karşılaşması halinde hiç tereddüt etmeden yine aynı davranışını ortaya koyacağını ifade ederek, şöyle konuştu: "Bizim gibi yüzlerce arkadaşımız her gün aynı işi yapıyor. Bir gün yine böyle bir olayla karşılaşırsam eğer yine aynı şeyi yaparım. Çünkü bizler bu dünyada baki değiliz. Yarın bizim anne ve babamız da aynı duruma düşebilir. Bizden sonra gelecek olan nesillere böyle örnek davranışlar bırakıp, onların da bu tür örnek davranışlar sergilemelerini umuyorum. Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Kendisi, Kaymakamlar toplantısında benden övgüyle bahsetti. Kendisiyle tanışmak istiyorum. Allah ondan razı olsun"

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir