ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik’ten Oda Başkanlarına tebrik ziyareti

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde yeniden göreve seçilen 4 Oda Başkanına tebrik ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde Şehzadeler Belediyesi olarak Esnaflara büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, göreve seçilen başkanları ve yönetimlerini tebrik etti.

Eklenme:17.01.2018 / 17:57          Güncelleme:17.01.2018 / 21:18

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde yeniden başkanlık görevine seçilen, Motorlu Araçlar Odası Başkanı Ahmet Ülke, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara ve Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Yapılan kongrede göreve yeniden seçilen Oda Başkanları ve yönetimini tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Geçtiğimiz hafta seçimlerini tamamlamış olan Oda Başkanlarımıza tebrik ziyaretinde bulunuyoruz. Bugün ziyaretlerimize Motorlu Araçlar Odası, Marangozlar Odası, Lokantacılar Odası ve Tuhafiyeciler Odamız ile başladık. Yeni yönetime seçilmiş olan Başkanlarımıza ve yönetimlerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Esnaflarımız bizim açımızdan son derece önemlidir. Şehzadeler Belediyesi olarak esnaflarımız ile çok güzel ilişkilerimiz var. Şehrimizin yönetiminde esnaflarımızı da bir aktör olarak görüyoruz. Değerli Oda Başkanlarımız ve esnaflarımıza kapılarımız ve telefonlarımız her zaman açık. Zaten her vesilede kendileri ile bir araya geliyor görüşüyoruz. Bundan sonra da esnaflarımız ve onların temsilcisi olan Odalarımızın Başkanları ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi olarak Esnaflarımızı çok önemsiyoruz. Bu noktada göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli esnaflarımız ile bir araya geldik. Tüm esnaf odalarımızın katılımı ile Esnaf Danışma Meclisi toplantılarımız gerçekleştirdik. Onların sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bundan sonra da aynı şekilde esnaflarımız ve temsilcileri ile bir araya gelmeye özen göstereceğiz. Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde yeniden Başkanlık görevine seçilen Başkanlarımızı ve yönetimlerini tebrik ediyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZLA UZUN ZAMANDIR ÇALIŞMALARIMIZ OLDU”

Yapılan ziyaret nedeni ile Başkan Çelik’ e teşekkür eden  Motorlu Araçlar Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Ülke “Bu nazik ziyaretiniz nedeni ile tüm yönetimimiz ve üyelerimiz adın a sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizinle geçmiş dönemlerden bu yana bir dostluğumuz, ağabey kardeşlik hukukumuz mevcut. Geçtiğimiz günlerde odamızın olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. 3 adaylı bir kongremiz geçti. Oda üyelerimizin teveccühü ile yeniden bu göreve layık görüldük. 16 yıldan beri burada esnaflarımıza hizmet veriyordum. İnşallah önümüzdeki 4 yıl daha aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugünkü nazik ziyaretiniz nedeni ile sizlere çok teşekkür ediyor ve çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

 

“HER TALEBİMİZ ŞEHZADELERDE KARŞILIK BULDU”

Şehzadeler Belediyesinin esnafların hiçbir sıkıntısına kayıtsız kalmadığını ifade eden Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak “Biz Marangoz Esnafları Odası olarak her başımız sıkıştığında sizi aradığımızda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bu konuda bizlere verdiğiniz değer nedeni ile çok teşekkür ediyorum. İletmiş olduğumuz hiçbir talebimize kayıtsız kalmayıp bize ve üyelerimize gerekli destekleri sağlıyorsunuz. Sizinle birlikte 2014 yılında bizde göreve gelmiştik. Bugün itibarı ile ikinci dönemimizi yapmaya başladık. İnşallah sizinle de aynı şekilde devam etme şansımız olur ve bu şehre birlikte uzun yıllar hizmet etme imkânımız olur. Burada ki sanayi sitesinde birçok eksikliklerimiz mevcut. Zaten sizin de bunların farkında olduğunuzu biliyorum ve bu konuda ciddi gayretler içinde olduğunuzu da gördüm” dedi.

“ESNAFIN SORUNLARINA KAYITSIZ KALINMADI”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in esnafın sorunlarına hiçbir şekilde kayıtsız kalmadığını ifade eden Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara “Değerli, Belediye Başkanımızın bugünkü ziyaretinden ötürü şahsım, yönetimimi ve esnaflarımız adına çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, her zaman biz esnaflar tarafından sevilen ve sayılan, çarşı esnafının her zaman yanında olan, çalışkan ve yetenekli bir başkanımızdır. İlçemizde böylesine bir Belediye Başkanına sahip olmamızda bizler için ayrı bir şanstır diye düşünüyorum. Odamız ve esnaflarımız herhangi bir sonu olduğunda kendisine ulaşmak istediğimizde çok hızlı bir şekilde ulaşıyor ve sorunlarımızı rahatlıkla iletebiliyoruz. İlettiğimiz tüm sorunlarında yasalar çerçevesinde ivedilikle çözüldüğünü her zaman görüyoruz. Bu noktada da hem esnafımızın, hem sivil toplum kuruluşlarımızın hem de vatandaşlarımızın Belediye Başkanımızdan çok memnun olduğunu da görüyoruz. Seçim döneminde vermiş olduğu, her zaman esnafın yanında olacağım sözünü de tam manası ile icra ediyor. Şehzadeler’de ticaret yapan esnaflar olarak biz kendisinden gerçek manada çok memnunuz. Bizlerin hiçbir sorununa kayıtsız kalmadığı için de kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HEP BİRLİKTE HALKIMIZIN İSTEKLERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e farklı bir kardeşlik hukukuna sahip olduklarını ifade eden Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül “Öncelikle bizi ziyaret ederek göstermiş olduğunuz nezaketten ötürü, esnaflarımız ve yönetimimiz adına size çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaret ile bizleri gerçekten de çok mutlu ettiğinizi ifade etmek isterim. Çok eskiye dayanan hukukumuz nedeni ile aramızda oluşan ağabey kardeşlik hukuku nedeni ile Başkanlık kelimesinin çok hafif kaldığını düşünüyorum. Bizler sizi böyle seviyor ve sizin de aynı düşüncede olduğunuzu biliyoruz. Esnafımız adına size ilettiğimiz her sorunumuzu kanunlar ve imkânlar çerçevesinde, Manisa’ya hizmet sektöründe yapılabilecek her konuda bizlere yardımcı oldunuz. Bizler esnaflar olarak Manisa halkının sevmediği hiçbir şeyi sizden istemeyiz. Çünkü bizler esnaflar olarak Manisalılardan ekmeğimizi kazanıyoruz ve halkımızın memnun olacağız her şeyden esnaflar olarak bizlerde çok memnun oluruz. Halkımızın istemediği hiçbir şeyi bizlerde istemeyiz” dedi.

Başkan Çelik, Oda Başkanları ziyaretinde başkanlara üzerinde Manisa’ da Şehzadelik yapmış olan Padişahların figürlerinin bulunduğu, Saruhanbey Türbesinin minyatürünü hediye etti.

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir