ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa Vakfı’ndan Vali Güvençer'e ziyaret

Merkezi İstanbul'da bulunan Manisa İli ve İlçeleri Hizmet Vakfı (Manisa Vakfı) Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Eklenme:16.01.2018 / 17:47          Güncelleme:16.01.2018 / 17:47

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vakıf Başkanı Ercan Oğuz İstanbul'da ve Manisa ekseninde Vakıf çalışmaları hakkında Vali Güvençer'i bilgilendirdi.

Manisa Vakfı tarafından organize edilerek yaptırılan A. Hafsa Sultan Türbesine değinen Başkan Oğuz bu seneki Mesir Törenlerine İstanbul'da dâhil edilip, mesirin yapımına vesile olan A.Hafsa Sultan'ın Türbesi önünde dualar ile anılarak törenlere başlanmasının daha uygun olacağını vurguladı.

Vali Güvençer de bu teklif karşısında isabetli olacağını dile getirilerek bu doğrultuda çalışmalara başlanılması noktasında gerekenleri yapacağını belirtti.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Vakıf Başkan Vekili Önder Güzelarslan ile Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Arvas da hazır bulundu.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir