ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Arınç’tan MHP’li Akçay’a: Küçük siyasetçilerle benim işim yok

TBMM eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, daha önce katıldığı bir programda kendisi hakkında konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay için “MHP’li Manisa Milletvekiline bir sözüm olsun. Ben siyaset yaptığım yerdeki hiçbir milletvekili arkadaşımla tartışmaya girmedim. Bu Manisa için de böyledir Bursa için de böyledir. Onlar bana bir şey söyleseler bile sessiz kaldım. Küçük siyasetçilerle benim işim yok. Biz daha büyükleriyle uğraşmaya mecburuz. Bunu da herkes bilsin.”dedi.

Eklenme:10.12.2017 / 16:21          Güncelleme:10.12.2017 / 16:33

Manisa Medya TV’de “Günün Konuğu” programına katılan TBMM eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Medya TV Yönetim Kulu Başkanı Abdullah Polat'ın Türkiye ve Dünya gündemine dair sorularını cevapladıktan sonra, daha önce Manisa Medya TV’de İsmail Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Serbest Gündem” programında kendisi hakkında konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile ilgili konuştu.  

"KÜÇÜK SİYASETÇİLERLE İŞİM YOK"

Siyaset yaptığı yerdeki hiçbir milletvekili ile tartışmaya girmediğini söyleyen Arınç, “Burada,  MHP’li Manisa Milletvekiline bir sözüm olsun. Ben siyaset yaptığım yerdeki hiçbir milletvekili arkadaşımla tartışmaya girmedim. Bu Manisa için de böyledir Bursa için de böyledir. Onlar bana bir şey söyleseler bile sessiz kaldım. Sayın Erkan Akçay’ın geçmişte de benim hakkımda söylediği çok ağır cümleler vardır. Buna rağmen hiçbir şey söylemedim. Mecliste ne zaman görsem de kendisine saygıda kusur etmedim. Beraber siyaset yaptığımız insanlara karşı ben hiçbir zaman eleştirici bir üslup takınmadım. Ama o maşallah geçende belki de sizin bir programınızda benim hakkımda ileri geri sözler söylemiş. Yakışmıyor. Bursa’dakine cevabı verdim ama senin (Erkan Akçay) hakkında yine sustum, Manisa’nın ayrı bir özelliği olsun diye. Beni kızdırmayın, kafamın tasını attırmayın. Yani şuanda ben AK Parti’de resmi görevi olmayan bir insanım. Ama aklım vari beynim var. Ben AK Partinin iyiliğini isteyen bir insanım. Bu iyiliği gördüğüm her yerde üslubumu düzgün tutmak suretiyle de konuşmasını bilirim. Küçük siyasetçilerle benim işim yok. Biz daha büyükleriyle uğraşmaya mecburuz. Bunu da herkes bilsin.”ifadelerini kullandı.  

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir