ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Mustafa Ali Çimbil ve ailesinin mutlu günü

Manisa’nın tanınmış simalarından AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Çimbil ‘in kızı Merve Çimbil ile Kuzgun Hair Desing’ in sahibi Olcay Kuzgun Teras 2’de düzenlenen görkemli düğün töreninde hayatlarını birleştirdi.

Eklenme:20.11.2017 / 17:36          Güncelleme:20.11.2017 / 17:45

Manisa’nın tanınmış esnaflarından ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ali  Çimbil’in kızı Merve Çimbil ile Kuzgun Hair Desing’in sahibi Olcay Kuzgun geçtiğimiz akşam düzenlenen görkemli bir düğün törenini ile evlendi. Teras 2’de düzenlenen düğün töreninde kalabalık bir davetli topluluğu genç çifti yalnız bırakmadı. Gelinin anne ve babası Mustafa - Fehime Çimbil ve damadın annesi Hatice Kuzgun salona gelen misafirleri tek tek kapıda karşıladılar.  Yoğun alkışlar eşliğinde sahneye çıkan çift ilk danslarının ardından nikâh masasına geçtiler. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in kıydığı nikâha AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, 24. Dönem Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Manisa Günaydın Gazetesi imtiyaz sahibi Engin Etingü, Gazeteci Bülent Dal, Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, Ayşenur Çamlıca, Mehmet Aloğlu ve Ufuk Saraçoğlu gibi tanınmış isimler de katılarak şahitlik etti.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir