ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Vali Güvençer'den 10 Kasım Mesajı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Msutafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. Yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Eklenme:10.11.2017 / 12:44          Güncelleme:10.11.2017 / 12:44

Vali Güvençer mesajında şu ifadeleri kullandı; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79.yıldönümünde bir kez daha sevgi, saygı, rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.

10 Kasım; Türk ve Dünya tarihinin unutulmazlar listesine altın harflerle ismi kazınan en önemli liderlerinden Ulu Önder Atatürk’ün hatırasına, eserlerine, ideallerine, en büyük eseri Cumhuriyetimize sahip çıkma azmimizi yinelediğimiz gündür.

Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetleri aşma hedefine doğru bilimin ve milli değerlerinin ışığında emin adımlarla ilerlemektedir. Milletimizin, Atatürk’ten aldığı en büyük miras Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak için gösterdiği azim, geleceğe olan güvenimizi daha da artırmaktadır.

Bütün insanlığa ve tarihe mal olan, Türk milletinin kalbinde sonsuza kadar yaşayacak Büyük Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhu şad olsun.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir