ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Baybatur'dan 10 Kasım Mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda "Büyük bir komutan ve pek çok yönden çağa damgasını vurmuş bir devlet adamı olan Atatürk’ü anarken, O’nun ilkeleri ışığında kurulan, gelişen ve günümüz dünyasının önemli aktörlerinden biri konumuna yükselen bir devletin vatandaşları olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Eklenme:10.11.2017 / 12:28          Güncelleme:10.11.2017 / 12:28

Ebediyete irtihalinin 79. yıldönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkumandanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın sembolü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle andığını belirten Baybatur, mesajında şunları kaydetti:

"Askeri kabiliyeti ve dehasını siyasal başarıyla taçlandırabilen nadir liderlerden biri olan ve bu özellikleriyle tüm dünyanın takdirini kazanan Atatürk, Kurtuluş Savaşı'nın başarıya ulaşması için milletimizin içindeki inanç ve azmi ortaya çıkartarak liderlik etmiş, çökmüş bir imparatorluğun küllerinden üstün özverilerle doğan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için gerçekleştirdiği inkılaplar ve belirlediği hedeflerle gücüne, azmine, istikbaline ve kabiliyetine inanan bir milleti ardında bırakmıştır. 'Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir' sözüyle kendisini nasıl anmamız gerektiğini gelecek nesillere en güzel şekilde ifade etmiş olan Atamızın tarihi mirasını yaşatmanın en güzel yolu, 'En büyük eserim' diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti güçlendirerek gelecek nesillere aktarmaktır. Bugün bizler O'nun dünyaya ilham veren mirasına sahip çıkma kararlılığıyla yolumuza devam ediyoruz. Türkiye'nin, gelişmelerde söz sahibi, etkin ve dinamik bir ülke olarak bugün uluslararası alanda ulaştığı saygın konum, değişen dünya şartları ve evrensel değerler ışığında Cumhuriyetimizi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefine ulaşma noktasında ortaya koyduğumuz azim ve kararlılığın önemli bir göstergesidir. Hiç şüphesiz, Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi daha yüksek seviyelere taşımayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, canlarını ülkemiz için feda eden tüm kahramanlarımızı bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir