ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Ergün Saruhanlı’da vatandaşlarla buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı programı kapsamında mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluştu, aşure hayrına katıldı.

Eklenme:20.10.2017 / 18:14          Güncelleme:20.10.2017 / 19:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Adiloba Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün’ü mahallede, Muhtar Mehmet Emin Karakaya ve vatandaşlar karşıladı. Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya ile mahalle sakinleri yapılan altyapı yatırımı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Öte yandan Başkan Ergün, ziyaretleri kapsamında Saruhanlılılara aşure ikramında bulundu. Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ile bir araya gelen Başkan Ergün, ilçe ziyareti ve hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Yaralı ile birlikte Merkez Çarşı esnafının düzenlediği aşure hayrına katılan Başkan Ergün, Saruhanlılı vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Başkan Ergün’ü ilgiyle karşılayan esnaf, çiçek takdiminde bulunarak hizmetleri nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti.
Başkan Ergün Saruhanlı’nın Kepenekli Mahallesini de ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Adil Karadağ ve mahalle sakinlerinin karşıladığı Kepenekli Mahallesinin 154 Mahalle Projesi ile altyapısının yenileneceğini ifade eden Başkan Ergün, dere ıslah ve taşkın koruma projesi kapsamında hazırlıkların devam ettiğini belirterek mahallede açılan sondajın bağlantısının yapılması için analiz sonucunu beklediklerini ifade etti.
Başkan Ergün’e; MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Nuri Güncan ve MASKİ İlçe Şefi Serdar Özgedik eşlik etti.


 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir