ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa eski Başsavcısı Şimşek facebook'a veda ediyor

Manisa’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadelede başarılı operasyonlara imza atan, FETÖ’nün idari ve mali yapısını ortaya çıkaran Manisa Cumhuriyet eski Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, sosyal paylaşım sitesi facebook hesabını yarın itibariyle kapatma kararı aldı.

Eklenme:20.10.2017 / 14:26          Güncelleme:20.10.2017 / 14:31

Manisa Cumhuriyet eski Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, sosyal medya hesabı facebook’u kapatma kararını ise yine facebook hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Manisa eski Başsavcısı Şimşek, kapatma kararını şu ifadeleriyle dile getirdi;   

“Kıymetli sayfa arkadaşlarım, yaklaşık 7 yıldır kullandığım sosyal medya hesabım facebook u yarın itibariyle kapatma kararı aldım.
Malum yaz kararnamesi ile Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden alınarak Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atandım. Ailevi sebepleri gerekçe göstererek yeniden talepte bulundum ve İzmir istinaf savcılığına tayinim gerçekleşti. Anlayışı için HSK ya teşekkür ederim.
Ankara'da görev yaptığım kısa süre içerisinde şunu gördümki ;buradaki paylaşımlarım birilerini rahatsız etmiş ve tayinim e gerekçe teşkil eden ana eleştiri haline getirilmiş. Bir Başsavcı, bu kadar sosyal medyayı kullanmamalı yazıp çizmemeli kanaatine varılmıştır.
Bunları duyup öğrendikten sonra, kendi kendime düşündüm. Biliyordum ki;hakkımızdaki tayin ve tasarrufun arkasında başka sebepler vardı. Ancak eleştirilere itibar eden ve haklı gören bazı akli selim meslektaşlarımı da görünce artık nokta koyma zamanı geldiğine inandım. Aslında sessiz sedasız sayfamı kapatacaktım. Bu 5000 sayfa arkadaşıma ve sayısını bilemediğim takipçime saygısızlık olur düşüncesi ile bu paylaşımı yapma ihtiyacı duydum.
Oysa yazılıp çizilecek o kadar çok şey vardıki; hatta bir ara Sayın Cumhurbaşkanımıza açık mektuplar şeklinde bir yazı dizisi başlatıp, bir yargı mensubu olarak, FETÖ soruşturmaların da gelinen noktayı yapılan doğruları ve yanlışları yazayım istedim.Bu şartlarda bununda pek mümkün olmadığını anladım.
Sadece şunu söylemek istiyorum, burada ki paylaşımları alıp sağda solda aleyhime dedikodu ve tezvirat malzemesi olarak kullanan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum.
Herşey gönlünüzce olsun........”

İŞTE ESKİ BAŞSAVCI ŞİMŞEK’İN O PAYLAŞIMI

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir