ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Gayrimenkul eğitim seminerine büyük ilgi

TURYAP Manisa Ofis Temsilcisi Mecit Osmanlı’nın emlak danışmanları ve inşaat şirketlerine yönelik düzenlediği gayrimenkul eğitim semineri büyük ilgi gördü. Osmanlı, “TURYAP Manisa ofisi olarak, emlak danışmanlarına ve inşaat şirketlerine destek vermeye devam edeceğiz.”dedi.

Eklenme:24.09.2017 / 12:39          Güncelleme:24.09.2017 / 12:54

3 haftada bin 900 konut satan ekip lideri ve aynı zamanda Satış Küpünün yazarı Kürşat Tuncel’in konuşmacı olarak katıldığı Oreko Otelde TURYAP Manisa Ofis Temsilcisi Mecit Osmanlı’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen gayrimenkul eğitim seminerine Manisa başta olmak üzere Bursa, Balıkesir ve İzmir’den çok sayıda gayrimenkul danışmanı ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri katıldı.   

“DANIŞMANLIKTA ESAS OLAN SAYILARLA KONUŞUYOR OLMAK”

Verilen eğitimin amacı hakkında kısa bir açıklamada bulunan Kürşat Tuncel, “Eğitimin amacı, gayrimenkul yatırımını para kazanmak için yapan, parasal yatırımcıları profesyonel yatırımcılara nasıl hitap edilebileceğini, onlara yönelik argümanların nasıl kullanılacağını, onlara nasıl getiri ve risk yapısıyla ilgili bilgi vereceğini, onları nasıl birbiriyle karşılaştırılabileceğini gayrimenkul danışmanlarına öğretmek. Yani profesyonelleşmelerini sayısal, analitik sunumlar yapabilmelerini, bankacılık sitemi, kredi ile ilgili bütün bu yapabileceklerini anlatmak. Eğitimin sadece dinlemekle bir etkisi olmaz. Nasıl çalışıp nasıl öğrendiklerine bağlıdır. Verdiğimiz bu eğitimi çalışmaları ve uygulamaları lazım. Zaten bunlar günlük hayatta yaptıkları şeyler. Yani alalım bunu nasıl olsa değeri artar kolaycılığından çıkıp da ne kadar değer artacağını gösterebilmek daha profesyonel davranabilmek bizim çok önemlidir. Danışmanlıkta esas olan iş sayılarla konuşuyor olmak.”dedi.  

“TURYAP MANİSA OFİSİ OLARAK DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Emlak danışmanlarına ve inşaat şirketlerine yönelik desteklerinin devam edeceğine vurgu yapan Osmanlı ise şöyle konuştu;

“TURYAP Manisa Ofisi olarak bugün Manisa’da emlak ve inşaat sektörü ile ilgili güzel bir eğitim programı gerçekleştirdik. Türkiye’nin tanınmış, gayrimenkul sektöründe uzman kişisi Kürşat Tuncel bizlerle birlikte oldu. Düzenlediğimiz eğitime gayrimenkul danışmanlarının büyük ilgisi oldu. Doğrusu bu durum bizi son derece memnun ve mutlu etti. Manisa başta olmak üzere Bursa, Balıkesir ve İzmir gibi il ve ilçelerimizden mesleğine aşık gayrimenkul danışmalarımız aramızda. Gayrimenkul yatırımcılarına profesyonel olarak nasıl emlak satışı yapılabilir nasıl bir finasman modeliyle gayrimenkule yatırım yatırım yapılır bunları konuştuk. TURYAP Manisa ofisi olarak emlak danışmanlarına ve inşaat şirketlerine destek vermeye devam edeceğiz. Eğitim seminerimize konuşmacı olarak katılan Kürşat Tuncel’e ve emlak danışmanları ile inşaat şirketlerinin sahiplerine bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir