ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

FETÖ’nün şeytani planı: Hamilelik testi!

Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Övür bugünkü yazısında FETÖ’nün şeytani bir planını kaleme aldı. Gözaltına alınan FETÖ’cü ablaların ilk ifadesinde “hamilelik testi” istediklerini belirten Mahmut Övür, şeytani bir planı anlattı ve ekledi: “bu kadarı nasıl olur diyebilirsiniz ama…”

Eklenme:22.09.2017 / 15:46          Güncelleme:22.09.2017 / 15:55

İŞTE MAHMUT ÖVÜR'ÜN BUGÜNKÜ YAZISINDAN BAŞLIKLAR

"Bu kadarı da fazla, bu nasıl olur, onca insanın aynı zaman diliminde hamile kalması mümkün mü?" denebilir ama operasyonları yöneten ve yargılamayı sürdürenler, bugüne kadar hiçbir örgütün aklına gelmeyen bu yolla çok sayıda FETÖ “Ablası”nın tutuklanmadığını vedışarıda kaldığını söylüyor.
FETÖ'yü iyi bilen biri şöyle diyor: "Bu örgüt öyle sinsi bir örgüt ki, bunu önceden hesapladı ve talimat verdi. Bunu da Avrupa'da kurulan hukuk birimi yaptı. FETÖ, yapıya bağlı bir kadına istediğini yaptıracağını biliyor. Hele örgütü kurtarmak söz konusuysa her yol mubah. Böylece insani bir hakkı kullanarak dışarıda faaliyetleri sürdürebiliyor."
Çok önemli sırları bilen ablalar, büyük oranda bu yolu deneyerek dışarıda kaldı ve evlerde kermesler düzenleyerek örgütten mağdur olanlara yardım etti ve ediyor. Bir örgüt düşünün, elemanının tutuklanacağını biliyor, onun hamile kalması talimatını veriyor ve onlar da hamile kalarak tutuklanmaktan sıyırıyor. Karşımızda nasıl şeytani bir örgüt olduğunu görmekte yarar var. (Kaynak: Sabah) 

MEHMET ÖVÜR'ÜN YAZISNIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir