ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Öztürk'ten Başkan Çerçi'ye ziyaret

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ü makamında ağırladı. Öztürk’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çerçi, gençlerin spora yönlendirilmesine yönelik yapılacak projelere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Eklenme:22.09.2017 / 13:41          Güncelleme:22.09.2017 / 13:41

Geçtiğimiz günlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Yunus Öztürk, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Yunusemre Belediye Spor Kulübü Başkanı Arif Alkan da hazır bulundu. Kurumlarla Manisa sporuna katkı sağlayacak projeler üretmek istediklerini kaydeden Öztürk, sporculara verdiği destekten dolayı Başkan Çerçi’ye teşekkür etti. Öztürk, “Sporcu kökenli bir isim olarak ilimizde başarılı sporcular yetişmesi için çalışacağız” diye konuştu.

Öztürk’ü makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu anlatan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise, “Yunus Bey, sporun içinden gelen bir isim. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Yunusemre Belediyesi olarak çocuklarımızın, gençlerimizin spora yönlendirilmesini önemsiyor; bunun için çalışmalarda bulunuyoruz. Yine amatör spor kulüpleri başta olmak üzere kulüplerimize ayni ve nakdi yardımlarımız var. Yunusemre Belediyesi olarak Manisa sporuna katkı sağlayacak projelere her daim destek vermeye hazırız” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Çerçi, Yunus Öztürk’e günün anısına tablo hediye etti.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir