ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Öztürk’ten Başkan Çelik’e ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Yunus Öztürk’ ü makamında ağırladı. Şehzadeler Belediyesi olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birçok projeye imza attıklarını ifade eden Başkan Çelik, spora desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Eklenme:22.09.2017 / 13:24          Güncelleme:22.09.2017 / 13:34

Geçtiğimiz haftalarda Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Yunus Öztürk, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Belediye Meclis üyeleri Mehmet Kavas ve Mehmet Emin Çipiloğlu’ da hazır bulundu. İl Müdürü olarak atanmasında Başkan Çelik’ in büyük desteklerini gördüğün ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü yunus Öztürk “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atamamızda büyük desteklerini hissettiğimiz değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e hem destekleri nedeni ile teşekkür ziyaretinde bulunduk. Manisa’mızda gençlerimiz ve spor adına ciddi anlamda hizmetler verebilmek için yerel yönetimlerin desteklerine ihtiyacımız var. Yerel yönetimlerin desteği olmadan bu yatırımları ve hizmetleri vermek bizler açısından zor. Bu anlamda da değerli Belediye Başkanımız geçmişte olduğu gibi bugünde bizim yanımızda. Bugün kendilerini ziyaret etmekten büyük bir onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizleri gönül sıcaklığında karşıladı için teşekkür ediyorum” dedi.

“ÖZTÜRK SPORUN İÇİNDEN BİRİDİR”

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Yunus Öztürk’ ün sporun içinden olmasının büyük bir kazanım olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk göreve yeni başlamasının ardından bugün bizleri ziyaret ederek, bizleri mutlu etmiştir. Bu nazik ziyaretleri için kendisine çok teşekkür ediyorum. Değerli Yunus kardeşimizin İl Müdürlüğü görevine atanması bizler açısından son derce sevindirici olmuştur. Kendisi spor akademisi mezunu güreşçi, kadrosu da İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde şube müdürüydü, bu nedenle sporun içinden gelen biri, sporu çok iyi biliyor. Gençlik yıllarından da yakından tanıdığım omuz omuza yol yürüdüğümüz bir kardeşimizdir. Gençlik hizmetlerinin her bir kademesinin ne olduğunu çok iyi bilen, gençlerimizin her yönden yetiştirilmesi ve yarınlara hazırlanması için elinden gelen bütün çabayı sarf edebilecek, donanım ve tecrübeye sahip bir arkadaşımız. Manisa’ ya böylesine değerli, hem gençleri tanıyan, hem de sporun içerisinden gelen sporcuyu tanıyan bir İl Müdürünün atanması bizleri mutlu etmiştir. Kendisini kutluyorum, böylesine bir takdirde bulunana değerli Hükümetimiz, Bakanlarımız ve Milletvekillerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HER ZAMAN GENÇLERİN VE SPORUN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Şehzadeler Belediyesi olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile her zaman ortak projelere imza atacaklarının ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak biz tüm kamu kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerimiz ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Ancak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bizler için son derece önemli. Bugüne kadar ortaklaşa birçok projeye imza attık. Bundan sonra da inanıyorum ki değerli arkadaşımız, kardeşimiz Yunus Öztürk’ ün İl Müdürü olması ile birlikte, bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar artarak devam edecektir. El birliği ile gençliğimize hizmet edeceğiz. Biz her zaman için değerli Müdürümüzün yanında olacağız” dedi.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir