ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Aysel Tuğluk’un annesinin cenaze törenine ilişkin Bakan Soylu’dan açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Gerekli idari ve adli tahkikatlar da başlatıldı ve dün itibariyle gözaltılar da oldu" dedi.

Eklenme:14.09.2017 / 14:16          Güncelleme:14.09.2017 / 14:16
HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un, annesi Hatun Tuğluk’un cenazesine katılanlara saldırı düzenlenmiş, saldırının ardından Tuğluk’un cenazesi mezardan çıkarılmıştı. Dün yaşanan bu olaylardan ötürü son derece üzüntülü olduklarını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu açıklamada bulundu:
"Biz terörle mücadele yapmayı kararlılıkla devam ettireceğiz ama bizim terörle mücadelemizin ana sebebi milletimizin ve ülkemizin birliği ve beraberliğidir. Bunu incitecek ve bunu sorgulatacak bir davranışı tasvip edemeyiz. Ölümün olduğu andan itibaren cenazenin sağlıklı bir şekilde defnedilebilmesi için Ankara Valiliğimiz elinden gelen bütün gayreti gösterdi. Ama defin işleminin hemen ardından gelen bu olaylar bizi üzmüştür. Valimizle birlikte olay yerine gittik, ailelerle görüştük bize cenazeyi Tunceli’ye götürmek istediklerini söylediler. Bizde bu kararın yerine getirilmesi için gerekli tedbirleri aldık. Gerekli idari ve adli tahkikatlar da başlatıldı ve dün itibariyle gözaltılar da oldu."

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir