ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

TEOG başarıları Ankara gezisi ile taçlandı

Mamak Belediyesi’nin kardeş şehri olan Van Çaldıran’dan gelen ve TEOG sınavında başarı elde ederek fen liselerine yerleşen 19 öğrencinin başarıları, Mamak Belediyesi ve Çaldıran Belediyesi iş birliğinde Ankara gezisi ile taçlandı.

Eklenme:14.09.2017 / 11:44          Güncelleme:14.09.2017 / 11:44
10-13 Eylül tarihleri arasında 19 öğrenci, 3 öğretmenden oluşan 22 kişilik kafile, Ankara’nın tarihi ve turistik mekanları gezme şansı bulurken, öğrenciler ilk kez bindikleri uçakla ilk kez geldikleri Ankara’yı gezdi. Mamak Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Bozdağ rehberliğinde başlayan kültür gezisinde öğrenciler Anıtkabir, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Hacı Bayram Veli Cami, Ankapark, Kızılay Meydanı, Ulucanlar Ceza Evi, Ankara Kalesi, Ali Kuşçu Gök Bilim Merkezi, Eski Meclisi, Mamak Çöplüğü Tesisi, Mavi Gölü ve Mehmet Akif Ersoy’un evini ziyaret etti.

Fotoğraflarla her anı ölümsüzleştirdiler
Bu tür gezilerin öğrenciler açısından önem arz ettiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Başkentimizde Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri bulunuyor. Dolayısı ile bu gezi öğrencilerimiz Ankara’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmenin yanı sıra eğitim hayatlarındaki tercihlerini de olumlu yönde etkileyecektir” dedi. Bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler her anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir