ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Bakan Fakıbaba Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti

2017 yılı Üzüm rekoltesi ve taban fiyat açıklaması için Manisa’ ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti. Manisa’ ya geldiği andan beri güzel şeylerle karşılaştığını ifade eden Bakan Fakıbaba “İnşallah buradan Ankara ’ya döndüğümüzde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza tüm bu güzellikleri ileteceğim” dedi.

Eklenme:12.09.2017 / 18:47          Güncelleme:12.09.2017 / 18:50

2017 yılı Üzüm rekoltesi ve taban fiyatlarını açıklamak üzere Manisa’ ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti. Yapılan ziyarette Bakan Fakıbaba’ ya AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’ ta eşlik etti. Türkiye Cumhuriyeti Tarım Bakanını Üzümün Başkenti, Şehzadeler Şehri Manisa’ da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Manisa’ da yoğun programları arasında Şehzadeler Belediyemizde bizi ziyaret eden değerli Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız, Bakanlığında öncesinde Türkiye’de yerel yönetimlerde marka olmuş bir başkanımızdır. Yere yönetimlerden gelip te böylesine önemli bir görevde bulunması bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Şehzadeler ilçemizde 320 bin dönümlük tarım arazisinde Kiraz, Üzüm, Pamuk başlıca yetişen ürünlerdir. Çok verimli topraklara sahip bir ilçeyiz. Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu zaman kadar birçok imkânsızlıklara rağmen Tarıma destek sağladık. Belediye olarak yasal bir zorunluluğumuz olmamasına rağmen 2 bin 500 kilometrenin üzerinde malzemeli ve malzemesiz ova yolu bakımı yaptık. Üreticilerimizin ürünlerine kışın zarar gelmesin diye iki tane erken uyarı sistemini kurduk. Türkiye’nin en modern üretici pazarını Kiraz üretiminin yoğun olduğu bölgemizde kurduk. Şehzadeler Belediyesi olarak biz tarımı ve çiftçiyi önemsiyoruz. Ülkemizin önemli bir dinamiği olduğuna inanıyor ve bu noktada da gerekli olan tüm destekleri sağlıyoruz” dedi.

“ÜZÜM İLE İLGİLİ AÇIKLAMANIN MANİSA’ DA OLMASI ÇOK YERİNDE OLMUŞTUR”

Manisa Milletvekillerinin şehrin her türlü sorununa büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Bakan Fakıbaba “Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız kısa esnaf ziyareti esnasında şehirde oluşan düzeni ve temiz halini görme fırsatımız oldu. Dün geceden beri Manisa’ da çok güzel şeyler gördüm. Buda beni ziyadesi ile mutlu etti. İnşallah buradan Ankara ’ya döndüğümüzde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza tüm bunları ileteceğim. Sizlerin problemleri bizlerin problemidir. Değerli Milletvekili arkadaşlarımız zaten her türlü sorunu bize anında iletebiliyorlar. Onlar bu ilgileri neticesinde bugün Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak şuan Manisa’ dayım. Bugün Manisa’ da üzüm ile ilgili açıklamalarda bulunduk. Bu açıklamamızın çok yerinde bir hareket olduğuna inanıyorum. Her zaman dediğimiz gibi biz her zaman halkımızın hizmetkârıyız, Bakan olmak, Milletvekili veya Belediye Başkanı olmak bunların hiçbiri önemli değil. Önemli olan halk ile birlikte, içe olabilmektir” dedi. Ziyaret esnasında Başkan Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ ya Mesir Macunu ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir