ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Salihli’nin sultanları umut verdi

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ilk hazırlık maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek, lig öncesi umut verdi.

Eklenme:11.09.2017 / 11:11          Güncelleme:11.09.2017 / 11:11
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, 1 Ekim’de başlayacak olan sezon hazırlıklarına Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde sürdürüyor.
Yeşil-beyazlı ekip, sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını ise aynı grupta mücadele edeceği İzmir Büyükşehir Belediyespor ile oynadı. İzmir Büyükşehir Spor Salonu’ndaki maçta üstün bir oyun sergileyen Salihli Belediyespor, rakibine set vermeden 3-0 yenerek, adeta lig öncesi umut verdi. Salihli Belediyespor, setlerde ise 18-25, 23-25 ve 22-25 üstünlük sağladı.
Sezon öncesi hazırlık maçlarının önemli olduğuna değinen Baş Antrenör Bora Şensoy “Hem eksiklerimizi görüyoruz, hem de oyuncular, birbirleri ile uyum sağlıyor” dedi. Hazırlık maçlarına devam edeceklerini belirten Şensoy, Salı günü Venüs Sultanlar Ligi ekiplerinden Seramiksan ile Perşembe günü ise lig ekiplerinden Rota Koleji ile hazırlık maçı oynayacaklarını vurguladı.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir