ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Tonguç Kurban Bayramını Kutladı

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tonguç mesajında, “Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları özel günlerdir.”ifadelerine yer verdi.

Eklenme:31.08.2017 / 18:04          Güncelleme:31.08.2017 / 18:04

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları özel günlerdir.
Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı niyet ve düşüncelere bağlı olarak, sosyal yaşantımızı sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki dert ve tasalar paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır. İnancımız, erdemlerin en üstünü olarak bağışlamayı ve kötülük edene iyilikle karşılık vermeyi emrederken; bayramlarda kucaklaşmanın, küslerin barışmasının manevi bir yükümlülük olduğu daha iyi görülecektir. Böyle manevi, mübarek günlerde dua kapılarının açık olduğunu hepimiz biliriz. Buna istinaden gelin hep birlikte Bu bayramın hürmetine, Filistin, Doğu Türkistan, Afganistan, Arakan, Mısır, Suriye, Kerkük gibi duyup duyamadığımız Dünyada inancından dolayı eziyet, işkence gören yurdundan ailesinden, ocağından koparılan tüm Müslüman kardeşlerimiz için bolca dua edelim. Elbette ki Hükümetimiz bu gibi konularda İktidara geldiği günlerden beri çok hassastır ve gerekli her türlü diplomatik girişimler de bulunmaktadır. Bizlerde bayramı sevdiklerimiz ailemiz ile geçirirken tüm dünyada ki Müslüman kardeşlerimiz için yüce Rabbimizden selamet isteyelim dualarımızı eksik etmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm siz değerli hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir