ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa’da korkutan yangın

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde benzin istasyonu bitişiğindeki iki evde çıkan yangın korkuya neden olurken, yangın benzin istasyonuna sıçramadan söndürüldü.

Eklenme:28.08.2017 / 20:49          Güncelleme:28.08.2017 / 22:06

Yangın saat 18.00 sıralarında Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ali Sarı’ya ait ve Çiçek Ç. ile Aysel P.’nin kiracı olarak oturduğu bir evde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde yangın çıktı. Yangını fark eden kadınlar, evde bulunan çocukları da alarak hemen dışarı çıktı. Bu esnada evden dumanlar yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine haber verdi. Yangın daha sonra Mehmet Ali Sarı’ya ait ve benzin istasyonunun hemen yanında bulunan eve de sıçradı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, Bozköy ve Manisa merkezdeki ekiplerden de yangına destek sağlandı. Ekipler tarafından uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında üzüm bağında çalıştığı öğrenilen bir kadın ise kaldıkları konutta yangının çıktığını görünce sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren vatandaşa 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.
Yangın benzin istasyonuna sıçramadan söndürüldü. Yangında bir ev kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı ve işçilerin kaldığı öğrenilen evde ise büyük hasar meydana geldi.
Ölen ya da yaralananın olmadığı yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Hacıhaliller Mahallesi Muhtarı Şeref Ocaklıgil, yangına 4 itfaiye ekibi müdahale ettiğini belirtirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Koordinatör Mehmet Baskak ise, "10 dakika içinde geldik. Fakat yandaki evler de eski olduğu için onlara sıçradı. Bozköy ilavesi gelinceye kadar müdahale yapıldı. Merkezden de ekipler geldi. Gecikmeli de olsa yangına hakim olduk" dedi.
 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir