ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Tonguç’tan kongreye davet

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, partisinin Şehzadeler İlçesi 2. Olağan Kongresine Manisalıları davet etti.

Eklenme:18.08.2017 / 15:59          Güncelleme:18.08.2017 / 15:59

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, 20 Ağustos 2017 Pazar günü saat 13:00’de Kültür Sitesi Lale Salonunda yapılacak AK Parti Şehzadeler İlçesi 2. Olağan Kongresine tüm Manisalıları davet etti.

Başkan Tonguç; “14 Ağustos 2001’de Türk Siyasi tarihinde ezberleri bozma hedefi ile yola çıkan, bu Aziz Millete güneş gibi doğan, doğmakla kalmayıp 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini koyan aziz milletimizin partisi AK Parti’mizin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘AK Parti’nin hikâyesi bir milletin aşk hikâyesi’ dediği gibi bizler de aynı aşk, aynı şevk ve aynı heyecanla bu kutlu yürüyüşe Genel Merkezimizin kararı ile devam diyerek, 20 Ağustos 2017 pazar günü saat 13.00’de Kültür Sitesi Lale Salonunda büyük bir coşkuyla yapacağımız 2.Olağan Kongremize bütün dava ve yol arkadaşlarımızın yanısıra tüm Manisalı hemşerilerimizi davet ediyorum. Yapacak olduğumuz Kongremizin daha şimdiden Manisa’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan dua ve niyaz ediyorum.”dedi. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir