ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Baybatur AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur AK Parti’nin 16’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti'nin herhangi bir siyasi parti değil, milletin partisi olduğunu vurgulayan Baybatur, "AK Parti; kadınıyla-erkeğiyle, genciyle-yaşlıysa her kökenden, her meşrepten 80 milyon insanımızın tamamının partisidir" dedi.

Eklenme:14.08.2017 / 19:26          Güncelleme:14.08.2017 / 19:26

AK Parti’nin bir çıkar değil, gönül hareketi olduğunu ifade eden Baybatur, mesajında şunları kaydetti: "Bu kutlu yürüyüşe 14 Ağustos 2001 yılında liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la beraber çıktık. Milletimizden başka kimseye eyvallah demedik, onun emanetini asla yere düşürmedik. Bugünlere milletimizle birlikte, milletimizin hayır duasıyla geldik. İnşallah bundan sonra da aynı coşkuyla ve heyecanla milletimizle bağımızı daha da güçlendirerek ilkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Kuruluş ilkesinde milli iradeyi tek belirleyici güç sayan AK Parti, farklılıklarımızı zenginliğimiz kabul eden, her görüşe, inanışa saygı duyan bir partidir. AK Parti; güçlü bir devlet olmanın adalet ve kalkınmayla mümkün olduğuna inan, memleket sevdasıyla yola çıkan ve bu sevdayla yürüyenlerin partisidir. Şunu ifade etmek isterim ki; muasır medeniyetler seviyesini aşmış bir Türkiye hayaliyle 16 yıllık iktidarımızda ülkemiz; okulları, üniversiteleri, modern hastaneleri, otoyolları, hızlı tren hatları, havalimanları, tünelleri, MARMARAY gibi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Boğaz Tüp Geçişi, Körfez Geçişi, OVİT Tüneli gibi küresel projeleri, konutları, barajları ve daha nice yatırımlarıyla dünyanın parlayan yıldızı olmuştur. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda 11 bin kilometrelik demiryolu ağını 2 katına çıkaracağız. Edirne'den Kars'a, İzmir'den Diyarbakır'a, Trabzon'dan Adana'ya, Bursa'dan Antalya'ya yüksek hızlı tren hatları inşa edeceğiz. Bu hatlarda yerli işgücünün yerli mühendislerin yaptığı trenleri çalıştıracağız. 2023'e kadar 15 bin kilometre daha bölünmüş yol ilave edeceğiz. Dünyanın en büyük 10 limanından biri Türkiye'de olacak. GAP, DAP ve KOP gibi bölgesel projelerini tamamlamış, dünyanın tahıl ambarına, tarım merkezine dönüşmüş bir Türkiye inşa edeceğiz. Yerli otomobil üreteceğiz, uçak üreteceğiz, savunma sanayimiz bambaşka noktalara gelecek. İşimiz hizmet gücümüz millet anlayışıyla güçlü ve dinamik Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; 14 Ağustos 2001'de çıktığı kutlu yolculukla Türkiye'nin kaderini değiştiren Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, partimizin 16’ıncı kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir