ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Gök’ten 16. Yıl mesajı

Ak Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender GÖK, AK Parti'nin 16'ncı kuruluş yıldönümü kutladı

Eklenme:14.08.2017 / 19:19          Güncelleme:14.08.2017 / 19:19

Manisa Ak Parti  İl Gençlik Kolları Başkanı  Ender GÖK, AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Gençlik Kolları Başkanı Ender GÖK, yayımladığı mesajında;

"Umutsuzluk karanlığına gömülen Türkiye,  Ak Parti’nin güneşiyle aydınlığa kavuştu. Ak Parti 14 Ağustos 2001 tarihinden bu güne kadar haktan ve halktan aldığı güç ile ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırmış ve her defasında bu enerjisiyle gücüne güç katmıştır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın göstermiş olduğu hedefte mazlumların ve İslam coğrafyasının umudu olmuştur.

  Partimiz, sağlıktan eğitime, ekonomiden tarıma, ulaşımdan, turizme kadar yaptığı köklü değişiklik ve reformlarla yeni ve güçlü bir Türkiye ortaya çıkartmıştır. 3 Kasım 2002 yılından bu yana Ak Parti istikrarlı duruşuyla Ülkemizi başarılarla taçlandırmıştır. Ak Parti ülkemizin her kesimine hitap etmiş, demokrasisini güçlendirmiş ve büyük gelişmelere imza atmıştır. Her defasında birlik ve beraberlik duygusunu vurgulamış, gelecek nesillere aşılamıştır. Ülkemizle kalmayarak Dünya mazlumlarının umudu olmuş ve olmaya devam etmektedir.

  Güçlü, umutlu ve mutlu yarınlara ulaşmak için tüm gücümüz ve emeğimiz ile çalışmaya devam edeceğiz.  İstanbul'un fethinden, Çanakkale Zaferi’ne, İstiklal Harbi'nden, 15 Temmuz'a kadar bu milletin genini oluşturan ruh Ak Partiyi var eden ruhtur.

  Lideriyle bir bütün olan Ak Kadrolar milletimizin teveccühü ile var olmaya devam edecektir. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu inancıyla yolumuza devam edeceğiz. Bu vesileyle AK Partimizin 16. kuruluş yıldönümünü kutluyor, yolumuz kutlu , yarınlarımız aydınlık olsun, Nice AK yıllarımız olsun." ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir